Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Arsenal

Superbet

Manchester United și Arsenal se întâlnesc azi, de la 18:30, în derby-ul rundei a 6-a din Premier League. Confruntarea de pe Old Trafford îi prinde în revenire de formă pe ”diavoli” și în formă maximă pe ”tunari”, așa că ne putem aștepta la un joc cu adevărat spectaculos.

Și pentru că vorbim despre o partidă de gală în fotbalul din Premier League, am hotărât să venim cu o cotă excelentă pentru un pariu COMBO care arată, cel puțin pe hârtie, absolut senzațional.

cota2.ro

După ce a plecat la drum cu două înfrângeri consecutive, Erik Ten Hag a știut cum să gestioneze un vestiar și-așa problematic și a adus-o pe Manchester United înapoi pe linia de plutire. ”Diavolii” abordează derby-ul cu Arsenal după trei victorii consecutive în campionat, iar suporterii au prins din nou încredere.

United a sărit până pe poziția a 8-a, cu 9 puncte, dar la un singur lucru au rămas fotbaliștii lui Ten Hag restanțieri: la goluri marcate. Doar 5 reușite în 5 runde, destul de puțin pentru pretențiile de pe ”Teatrul Viselor”. Apărarea a primit 7 goluri, dar trecerea lui Maguire pe bancă a rezolvat problemele, iar Manchester United și-a păstrat poarta intactă în ultimele 2 meciuri din campionat.

Despre Arsenal, numai de bine! După ani de zile în care au trecut printr-o transformare radicală, iar echipa a ratat cupele europene, Arteta pare că a găsit formula magică prin care ”tunarii” să redevină o forță în Regat.

Cinci meciuri, cinci victorii, 13 goluri marcate, doar 4 goluri primite! O statistică excelentă, iar la nivel de ofensivă doar City o doboară pe Arsenal, ”cetățenii” având 20 de goluri date în 6 etape disputate. Totuși, forcingul din debutul de sezon a lăsat urme, iar Arteta are 3 mari semne de întrebare înaintea confruntării de azi: Ramsdale, Odegaard și Zinchenko. Toți sunt accidentați și nu s-au pregătit în ultimele zile, iar cele mai mari șanse de recuperare le are portarul Ramsdale. La căpitanul Odegaard se fac eforturi mari din partea trupei medicale, în timp ce Zinchenko, care deja a ratat și duelurile cu Fulham și Aston Villa, șansele de a fi prezent în partida cu United sunt apropiate de zero.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Arsenal
Pronostic:
Peste 2,5 goluri & Sub 4,5 cartonașe
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro