Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Nick Kyrgyos

BETANO

Meciul zilei la US Open este fără îndoială cel dintre liderul mondial Daniil Medvedev și Nick Kyrgyos. 

Mai jos aveți informații despre jucători precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, liderul mondial în tenisul masculin. El are un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, deținătorul en-titre al titlului de la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. Anul acesta a câștigat doar trofeul de la Los Cabos și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch. Aici a avut un parcurs perfect, victorii în minimum de seturi cu Kozlov, Rindernknech si Yibing Wu, meciuri în care a servit 30 de ași. 

Nick Kyrgyos a revenit puternic în acest an în atenția iubitorilor tenisului, atât prin rezultatele sale, dar mai ales prin atitudinea sa extravagantă. Copilul teribil al tenisului masculin a ajuns în finală la Wimbledon, a câștigat titlul la Washington, precum și 3 titluri la dublu printre care și Australian Open. Nick este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, servind puternic și bine plasat, fiind aproape imposibil pentru adversari să returneze. A servit numai putin de 64 ași în primele 3 partide aici, în meciurile cu Kokkinakis, Bonzi și Wolf. 

Se întâlnesc doi dintre cei mai buni jucători pe hard din lume și mi-e greu sa cred că vreunul dintre ei se va impune clar. În condițiile unui meci lung , pariul pe numărul de ași mi se pare potrivit având în vedere calitatea serviciilor celor doi jucători. În meciurile directe disputate am avut mereu mulți ași intre ei, 27 la Roma pe zgură, 28 la Washington în doar 2 seturi, 25 ași anul acesta la Cincinatti și 48 la Australian Open în primul turneu de mare șlem al anului.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Nick Kyrgyos
Pronostic:
Peste 34.5 ași
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro