Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Arsenal

Superbet

Manchester United - Arsenal

Meciul etapei din Premier League se joaca in aceasta seara pe ”Old Trafford”! Manchester United primeste vizita celor de la Arsenal in ultimul duel din aceasta etapa cu numarul 6. 

Manchester United a trecut peste esecul umilitor cu Brentford din runda a doua din Premier League, duel incheiat cu victoria ”albinelor”, scor 4-0. Trupa lui Ten Haag pare sa-si fi sudat relatiile de joc iar cele 9 puncte obtinute in ultimele 3 etape arata forma buna a echipei. ”Diavolii” i-au transferat pe Casemiro, Antony si Dubravka in ultimele zile de mercato, iar lotul arata absolut fantastic. Manchester United nu a primit gol in ultimele doua meciuri, insa cu Arsenal va fi cu totul si cu totul diferit, acestia abordand partidele foarte ofensiv.

cota2.ro

Arsenal e revelatia din Premier League, iar jocul pe ”tunarilor” arata excelent. Arteta a dezvoltat la echipa acel joc de pase pe care si Manchester City il dezvolta cu atata usurinta. Deasemenea, Arsenal isi creeaza foarte multe ocazii de gol. In ultimele doua etape, cu Fulham si Aston Villa, acestia au avut in fiecare meci minim 22 de astfel de ocazii. Arsenal a marcat minim doua goluri in fiecare meci din acest sezon, iar cum defensiva celor de la Manchester United cam scartaie, e posibil ca acestia sa profite la maximum de sansele oferite.

Meciul se anunta a fi unul foarte spectaculos. Eu unul nu o sa pariez pe solisti sau goluri, ci pe suturi pe poarta. In ultimele doua meciuri au fost in total, numai putin de 30 de suturi pe poarta, mai precis o medie de 15 suturi pe poarta per meci. La ce calitate va fi pe teren, cred ca portarii vor avea o seara extrem de dificila. Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 9.5 suturi pe poarta”, la o cota de 2.20, disponibila la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Arsenal
Pronostic:
Peste 9.5 suturi pe poarta
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro