Ponturi Pariuri Tenis Cameron Norrie vs Andrey Rublev

Fortuna

Meci echilibrat în optimi la US Open, intre  Cameron Norrie si Andrey Rublev, doi dintre jucătorii de top din tenisul masculin.

Mai jos aveți pronosticul propus de mine în lumina ultimelor evoluții.

cota2.ro

Cameron Norrie este un jucător britanic de 27 de ani, aflat pe locul 9 ATP. El se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimul an, reușind să câștige 4 titluri și să joace alte 6 finale în decursul unui singur an calendaristic, rezultate care l-au propulsat în premieră printre cei mai buni 10 jucători ai lumii. Deși nu este foarte înalt, Norrie servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător cu o mobilitate excelentă în teren. Aici a trecut fără să piardă set de Paire, Sousa și Rune fiind extrem de solid.

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 11 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta a fost destul de bun, având numai puțin de 3 turnee câștigate, la Dubai, Marseille și Belgrad, dar și semifinale la Indian Wells și Rotterdam. Andrey lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Aici a stat foarte mult pe teren, iar în turul 3 a trecut de Shapovalov după un adevărat thriller de peste 4 ore încheiat în supertiebreakul setului decisiv.

Cameron Norrie a arătat foarte bine în acest an și îl văd favorit aici. A ajuns în semifinale la Wimbledon, iar acest lucru i-a dat încredere, fiind capabil să câștige la acest moment contra oricărui adversar. Din ultimele 21 partide disputate pe suprafețe rapide , Norrie are 17 victorii ascensiunea lui fiind evidentă. De partea cealaltă, Rublev este în scădere de formă și a ieșit după mult timp din top 10 ATP după rezultatele slabe de la turneele americane când a pierdut cu Nishioka, Evans și Fritz.  

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Cameron Norrie vs Andrey Rublev
Pronostic:
Victorie Cameron Norrie
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro