Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.65

Superbet

Gloria Buzău și CSC Dumbrăvița închid etapa cu numărul 5 din Liga 2, astăzi, de la ora 16:30. Gloria Buzău este una dintre favoritele la promovarea în Liga 1. Buzoienii au stabilitate financiară, omogenitate pe banca tehnică și un lot plin cu fotbaliști obișnuiți cu bătăliile pentru accederea în primul eșalon. Antrenorul Cristi Pustai a mutat în bloc nucleul de la Dunărea Călărași, Cîrstocea, Honciu, Alexandru Munteanu, Valentin Munteanu sau Kamil Witorski. Are și soluții valoroase pentru locurile rezervate juniorilor, internaționalul Robert Sălceanu și Răzvan Matiș, extrema împrumutată de la Farul. Gazdele de astăzi sunt pe locul 10 în acest moment, dar cu o victorie ar urca în zona play-off-ului. 

CSC Dumvrăvița este apariția surprinzătoare din acest sezon de Liga 2. O echipă mică, dintr-o comună de la marginea Timișoarei. A promovat având în lot jucători care își împărțeau timpul între stadion și șantier. Investițiile din vară nu au fost mari, așa că unicul obiectiv poate fi salvarea de la retrogradare. În acest moment ocupă poziția a 16-a, cu doar 4 puncte. 

cota2.ro

• 7-5 este golaverajul lui FC Buzău în acest sezon. Dumbrăvița e pe minus, 4 goluri marcate și 7 primite

• 3.05 milioane de euro valorează lotul celor de la FC Buzău. Dumbrăvița este cel mai slab cotată din Liga 2, doar 1,11 milioane

• 25.7 ani este media de vârstă a lotului celor de la FC Buzău, cea mai ridicată din competiție.

Pe Superbet, cota pentru victoria formației din Buzău este @1.35.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Galatasaray și Gaziantep sunt adversare astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 5 din Superliga Turciei. 

Galatasaray este cel mai titrat club din istoria Turciei, 22 de titluri, dar a obținut ultimul trofeu major în 2019. Clubul a încercat diverse strategii în această perioadă, a încercat o întinerire a lotului, dar s-a convins că are nevoie de staruri pentru a recăpăta gloria de altădată. Așadar, în această vară s-a desfășurat o campanie impresionantă de transferuri. Au sosit Lucas Torreira de la Arsenal, Sergio Oliveira de la Porto, Haris Seferovic de la Benfica, Leo Dubois de la Lyon sau Dries Mertens de la Napoli. Gruparea Cim-Bom are 7 puncte în primele 3 runde. Poate urca până pe podium cu o victorie astăzi. 

Gaziantep, echipa lui Alexandru Maxim și Alin Toșca, s-a autodepășit până în acest punct al sezonului, neînvinsă și cu 10 puncte strânse în primele 4 runde. Lotul este însă unul subțire. Doar printr-o minute poate păstra un asemenea ritm. 

• 134.95 milioane de euro valorează lotul lui Galatasaray. Cel al lui Gaziantep este cotat la doar 28.78 milioane

• Galatasaray a câștigat meciul direct disputat pe teren propriu cu Gaziantep sezonul trecut, scor 2-0

• Gaziantep nu s-a impus niciodată în istorie pe terenul lui Galatasaray

• Gaziantep a fost ultima în clasamentul deplasărilor din sezonul trecut, câștigând un singur meci dintre cele 19 jucate. 

Pe Superbet, cota pentru Egal - pariul se rambursează (DNB) Galatasaray este @1.22.


PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gloria Buzău vs CSC Dumbrăvița
Pronostic:
1
Cota
1.35
Galatasaray vs Gaziantep
Pronostic:
Galatasaray DNB
Cota
1.22
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro