Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Farul Cosntanța

BETFAIR EXCHANGE

Universitatea Craiova și Farul Constanța sunt adversare în etapa cu numărul 9 din Superliga României. Meciul se joacă astăzi, de la ora 21:30. Universitatea Craiova părea să aibă un culoar mai bun ca niciodată spre titlu, profitând de faptul că rivalele obișnuite CFR Cluj și FCSB trebuie să își împartă timpul și energiile între campionat și Conference League. Oltenii și-au adus și antrenor plin de elan, pe Mirel Rădoi, câștigaseră primele partide de campionat cu el pe bancă, dar au comis-o runda trecută împotriva lui Hermannstadt, un joc palid, fără sclipiri și cu un prim șut pe poartă venit abia în minutul 75. În afara rezultatului nefast, Rădoi mai are un motiv de nemulțumire, accidentarea vârfului Elvir Koljic.  Înaintea meciului de la Severin, alt dezavantaj că nu se joacă pe „Ion Oblemenco”, oltenii ocupă locul 10, cu 11 puncte. Au însă un meci restant. 

Farul arată surprinzător de bine în acest start de sezon. Surprinzător pentru o echipă reconstruită total de Gică Hagi. „Regele” și-a readus oameni de încredere precum Alibec, Benzar, Băluță, Nedelcu și Louis Munteanu, iar rezultatele sunt excelente. Constănțenii au 18 puncte, sunt neînvinși și pot reveni în fruntea clasamentului cu o victorie. Doar că Hagi are mari probleme de lot. Romario Benzar are o accidentare de durată, iar Dragoș Nedelcu și Denis Alibec, oameni indispensabili, s-au accidentat în victoria cu FCSB de runda trecută. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Universitatea Craiova - Farul: 

• 3 remize a înregistrat Farul în cele 8 partide disputate în actuala stagiune

• 2 rezultate de egalitate în 7 meciuri are și Universitatea Craiova 

• Universitatea Craiova a marcat abia în minutul 93 al precedentului meci disputat pe stadionul din Severin, victoria 1-0 cu FC Botoșani

• Farul a fost egalat Botoșaniului în acest sezon, scor 1-1

• 8 remize a înregistrat Farul în sezonul regular trecut, cele mai multe dintre formațiile care au acces în play-off.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate (X final) este @3.40 prematch, iar eu voi plasa un pariu de tip pro, urmând să urmăresc un trade profitabil, în cazul în care scorul este egal după minutul 60 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Universitatea Craiova vs Farul Cosntanța
Pronostic:
X
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro