Ponturi Pariuri Tenis Danielle Rose Collins vs Aryna Sabalenka

UNIBET

Venim cu un pronostic și de pe tabloul feminin, acolo unde Danielle Rose Collins o întâlnește pe Aryna Sabalenka în optimile de finală de la US Open.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 28 ani din SUA aflată pe locul 19 WTA. Ea este de ceva timp în prim planul tenisului feminin, însă cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are în 2021 titluri la San Jose și Palermo, iar anul acesta a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume. Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee începând cu luna mai. A pierdut în primul tur la Wimbledon și Laussane, iar înaintea acestui turneu nu a jucat deloc pe hard, ultimul meci pe această suprafață fiind în luna martie. Aici a trecut de Osaka, Bucsa și Cornet fără să piardă set, cu un joc solid.

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 6 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, câștigătoare a numai puțin de 10 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani. Anul 2021 a fost cel mai bun al carierei, cu semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi și finală la Stuttgart, iar anul acesta are de asemenea rezultate mulțumitoare cu 2 finale pierdute la Stuttgart și Hertsogenbosch și semifinale la Roma și Cincinatti. Aryna are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. A trecut de Harrison, Kanepi și Burel, salvând două mingi de meci în turul secund când a revenit extraordinar. 

Este a 4-a partidă directă între cele două jucătoare, iar Sabalenka s-a impus de fiecare dată până acum. Aryna a fost dominantă în meciul din turul 3 cu Burel, când a pierdut doar 2 game-uri, iar revenirea din meciul cu Kanepi pare că i-a sporit încrederea în forțele proprii. Merg cu incredere pe jucătoarea din Belarus.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Danielle Rose Collins vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Aryna Sabalenka
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: 7.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro