Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Sevilla - Manchester City este unul dintre duelurile tari ale zilei de marți din Liga Campionilor! Confruntarea din Spania va începe la ora 22:00 și face parte din prima etapă a celei mai importanțe competiții intercluburi din lume.

După ce a fost pusă la respect de Barcelona, Sevilla va avea acum de suportat, din nou, o echipă care folosește exact același stil de joc: posesie multă, combinații rapide și pressing neîntrerupt! Cumva, va fi o nouă seară grea pentru suporterii de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”

cota2.ro

Manchester City e favorită certă într-o grupă din care mai fac parte Sevilla, Borussia Dortmund și FC Copenhaga. Cu obiectiv de câștigare a competiției, același din fiecare an, Pep Guardiola începe din nou drumul european cu gândul de a trece la ”next level” gruparea din Manchester.

Campioana din Premier League începe aventura în Spania, la Sevilla, acolo unde găsește un oponent în genunchi. Andaluzii sunt absolut de nerecunoscut în acest start de campionat.

Sevilla n-a câștigat nicio partidă în primele 4 etape din La Liga, ba mai mult are 3 înfrângeri, dintre care două sunt consecutive. Singurul punct, și acela mai mult ca un eșec, a fost bifat în meciul de pe teren propriu cu Valladolid (1-1).

Sevilla a fost ”curentată” de Barcelona (0-3), iar coșmarul s-ar mai putea prelungi pentru încă un joc. Manchester City vine cu tot ce are mai bun în acest prim meci din grupele UEFA Champions League, iar asta le dă fiori gazdelor. ”Cetățenii” au reușit doar o remiză în Premier League, 1-1 cu Aston Villa, și nu concep să facă pas greșit și în Ligă.

  • Laporte, Walker și Stones nu au făcut deplasarea în Spania și nu vor evolua pentru City, în vreme ce Sevilla îi are în dreptul indisponibililor pe Corona, Marcao și Oliver Torres.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sevilla vs Manchester City
Pronostic:
Victorie Man. City & Peste 2,5 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro