Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

Benfica Lisabona și Maccabi Haifa se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei H din Liga Campionilor. Benfica are un start fenomenal de sezon sub comanda noului antrenor Roger Schmidt. Căruța de bani obținută din vânzarea lui Darwin Nunez la Liverpool a fost investită cu cap, achiziții totalizând 62.30 milioane de euro. Lusitanii au dat recital în preliminariile Ligii, victorii 7-2 la general cu Midtjylland și 5-0 contra lui Dinamo Kiev. Benfica are victorii pe linie și în campionatul Portugaliei, fiind lider solitar. 

Maccabi Haifa a revenit în grupele Ligii Campionilor după o așteptare de 12 ani. Israelienii nu au un lot strălucit. Mai mult, și-au pierdut și liderul din defensivă, omul care a dus greul în preliminarii. Bogdan Planic, ex-FCSB, tocmai a fost vândut la Al Shabab Dubai. 

cota2.ro

• Benfica a disputat 9 meciuri oficiale în acest sezon. Le-a câștigat pe toate, indiferent de competiție

• 25-5 este golaverajul celor de la Benfica în actuala stagiune

• Benfica a arătat fantastic și în meciurile de pregătire din vară, victorii pe linie contra lui Reading, Nice, Fulham, Girona și Newcastle

• Maccabi Haifa nu a câștigat niciuna dintre precedentele două deplasări europene, încasând de fiecare dată câte două goluri de la Steaua Roșie și Apollon Limassol

• 238.80 milioane de euro valorează lotul celor de la Benfica. Maccabi Haifa este cotată la 21.53 milioane. 

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Benfica este @1.30.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

RB Leipzig și Sahtior Donetsk sunt adversare în prima etapă a grupei F din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 22:00. RB Leipzig are un start de sezon deosebit de slab. A arătat decent în Supercupa pierdută contra lui Bayern, scor 3-5, apoi au apărut sincope evidente în angrenajul defensiv. Formația antrenată de Domenico Tedesco a strâns doar 5 puncte în primele 5 etape din Bundesliga, iar managerul neamț este sub presiune. În această vară, la echipă a revenit un om extrem de important, vârful Timo Werner. Pentru disputa de astăzi notăm și un absent important, liderul defensivei Lukas Klostermann. 

Sahtior Donetsk nu avea cum să nu fie afectată de războiul din Ucraina. Majoritatea fotbaliștilor străini au părăsit echipa, clubul având un plus de 38.50 milioane de euro în această perioadă de mercato. Și antrenorul este unul nou, croatul Igor Jovicevic. Printre străinii rămași remarcăm un nume interesant, vârful Lassina Traore, considerat unul dintre cele mai mari talente produse de Ajax în ultimii ani. 

• 9 goluri a încasat RB Leipzig în primele 5 etape din Bundesliga

• RB Leipzig a marcat câte 2 goluri în ambele partide disputate pe teren propriu în actuala stagiune, 2-2 contra lui Koln și 2-2 cu Wolsfburg

• Sahtior a disputat 7 meciuri amicale în această vară. În toate s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 14.40 ocazii de gol/meci și-a creat Leipzig în disputele din actualul campionat.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri în meci este @1.42. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Benfica vs Maccabi Haifa
Pronostic:
1
Cota
1.30
RB Leipzig vs Sahtior Donetsk
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro