Ponturi Pariuri Fotbal Celtic Glasgow vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Celtic Glasgow și Real Madrid încep astăzi, de la ora 22:00, aventura în grupa F a Ligii Campionilor. Celtic s-a transformat total din momentul instalării lui Ange Postecoglou pe banca tehnică. Echipa ajunsese în umbra rivalei Rangers. Managerul greco-australian a reușit să întoarcă soarta campionatului trecut, a readus trupa din Glasgow la masa bogaților din Liga Campionilor, iar startul în noua stagiune este absolut formidabil. Celtic a câștigat la handicap toate cele 7 meciuri oficiale. În week-end a obținut o victorie zdrobitoare în fața marii rivale Rangers, scor 4-0. Performanțele nu sunt întâmplătoare, transferurile din această vară însumând peste 23 de milioane de euro. Mutările se dovedesc foarte inspirate. Jota, extrema de 23 de ani venită de la Benfica, a marcat 4 goluri și a oferit 4 pase decisive în primele 6 apariții. 

Și Real Madrid, deținătoarea trofeului Champions League, are victorii pe linie în noua stagiune. „Galacticii” par să fi ieșit pe minus în perioada de mercato. Au pierdut un om de bază, pe Casemiro, plecat la Manchester United. Și Luka Jovic a părăsit Madridul. La capitolul veniri există doar două nume, fundașul central Antonio Rugider și închizătorul Aurelian Tchouameni. În week-end, Real a obținut o victorie la limită pe teren propriu, 2-1 contra lui Betis. Carlo Ancelotii are obiectiv și în acest an câștigarea competiției, motiv pentru care își va doza chibzuit energia. Stagiunea trecută, „galacticii” au fost protagoniștii unei contraperformanțe în grupe, pierzând 1-2 contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Celtic - Real Madrid: 

• un singur meci a pierdut Celtic pe teren propriu în anul 2022

• Real Madrid a pierdut 2 dintre ultimele 3 deplasări europene

• 25-1 este golaverajul lui Celtic în actuala ediție a primei ligi scoțiene

• Celtic a câștigat ultimul meci jucat pe teren propriu împotriva unei formații din Spania, 3-2 contra lui Betis, în sezonul 2021/2022 din Europa League

• peste 58.000 de fani gălăgioși sunt așteptați pe Celtic Park la duelul din această seară. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume Celtic handicap asiatic +1 are cota @1.88. (în cazul în care Real Madrid câștigă cu o diferență de fix un gol, primim banii înapoi)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Celtic Glasgow vs Real Madrid
Pronostic:
Celtic +1 handicap asiatic
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro