Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.55

UNIBET

Intrăm în ziua a doua a primei etape din grupele UEFA Champions League și n-aveam cum să ratăm meciurile de miercuri de pe biletele noastre la pariuri. Pentru azi am ales două partide din două sfere diferite: una e o confruntare demnă de Liga Campionilor, în timp ce la al doilea joc avem parte de un duel total dezechilibrat.

Un pariu pe cornere și un alt pariu în zona de goluri ne pot aduce o cotă totală foarte bună pentru un bilet format din două ponturi cu mare potențial.

cota2.ro

INTER - BAYERN MUNCHEN (22:00) - La Milano, Inter primește vizita lui Bayern Munchen și doar ultimele rezultate din campionat ale bavarezilor au mai liniștit puțin emoțiile italienilor. La cum plecase Bayern, meciul acesta părea absolut inabordabil pentru trupa lui Simone Inzaghi. Totuși, nemții vin după două remize în Bundesliga, ambele cu scorul de 1-1, în fața lui Gladbach și Union Berlin.

Nici Inter nu stă prea bine la forma de moment! Nerazzurrii au pierdut derby-urile cu AC Milan (2-3) și Lazio (1-3), iar între aceste meciuri tari s-au mulțumit cu un succes facil în fața modestei Cremonese (3-1). Exceptând duelul cu Spezia (3-0), Inter a luat gol în fiecare meci din acest campionat.

BARCELONA - PLZEN (22:00) - Pe Camp Nou se va disputa cea mai dezechilibrată confruntare a zilei din Liga Campionilor. Barcelona primește vizita cehilor de la Viktoria Plzen, într-un meci unde se pune doar problema scorului. Xavi o transformă, ușor-ușor, din nou într-o sperietoare pe Barca, iar acest lucru e dovedit de ultimele rezultate ale catalanilor: 4-1 cu Sociedad, 4-0 cu Valladolid, 3-0 cu Sevilla. Trei meciuri, trei victorii, 11 goluri marcate și doar un singur gol primit.

Exceptând startul ratat cu Rayo Vallecano (0-0), Barcelona a fost implicată numai în meciuri de peste 2,5 goluri. Desigur, fiindcă duelul cu Plzen este unul dezechilibrat, cota pentru minimum 3 reușite în meci este una scăzută, dar n-ar fi o mare problemă pentru Barca să puncteze de 4 ori în fața propriilor fani pentru o seară perfectă de Liga Campionilor.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Inter vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.50
Barcelona vs Plzen
Pronostic:
Peste 3,5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 2.55
Profit: 15.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro