Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

Superbet

Ajax Amsterdam și Glasgow Rangers se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în prima rundă a grupei A din Liga Campionilor. Ajax, formația care a dominat fotbalul olandez în ultimii ani, trece printr-o reconstrucție totală. În vară a pierdut o echipă întreagă, pe listă numărându-se vedetele Antony, Lisandro Lopez, Sebastian Haller, Ryan Graverberch, Nicolas Tagliafico sau Noussair Mazraoui. Și mai importantă a fost despărțirea de antrenorul Erik Ten Hag și înlocuirea lui cu Alfred Schreuder. Managerul olandez a primit înlocuitorii doriți, dar doar în ofensivă, acolo unde Steven Bergwijn face spectacol, deja 6 goluri stagionale. 

Dacă Ajax a obținut din oficiu biletul pentru grupele Ligii, Rangers a fost nevoită să treacă prin tururi preliminare complicate. A reușit să întoarcă nesperat eșecul 0-2 din turul cu belgienii de la Royale Union SG, apoi au eliminat-o chiar pe vicecampioana Olandei, PSV, 1-0 în deplasare și 2-2 pe teren propriu. Și Giovanni van Bronckhorst a primit în vară un om de gol, pe Antonio Colak, autor a 7 reușite până în acest punct al sezonului. 

cota2.ro

• 24 de ocazii de gol și-a creat Rangers în dubla cu PSV, din play-off-ul Ligii Campionilor

• 14 goluri a marcat Rangers în primele 6 runde din campionatul intern

• croatul Antonio Colak, vârful lui Rangers, a marcat în 6 din ultimele 8 apariții

• Ajax a primit gol în 3 dintre cele 6 meciuri oficiale din acest sezon

• Ajax a încasat 5 goluri în Supercupa pierdută contra rivalei PSV.

Pe Superbet, cota pentru minim un gol marcat de Rangers este @1.53.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Eintracht Frankfurt și Sporting Lisabona deschid grupa D din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 19:45. Eintracht Frankfurt s-a calificat în grupele Ligii Campionilor datorită triumfului în ediția precedentă de Europa League. Austriacul Oliver Glasner a fost răsplătit de conducere pentru performanță cu investiții de 26 de milioane de euro, majoritatea în compartimentul ofensiv. Printre fotbaliștii aduși se numără vârful Kolo Muani sau Mario Gotze. Nemții formează o trupă imprevizibilă. Printre rezultatele din acest sezon se numără un eșec 1-6 contra lui Bayern, dar și o victorie zdrobitoare obținută în week-end contra lui RB Leipzig, scor 4-0. 

Sporting Lisabona, vicecampioana Portugaliei, s-a schimbat din temelii în vară. Cei mai importanți oameni din lot au fost cedați. Plecările lui Matheu Nunes la Wolves, Nuno Mendes la PSG și Joao Palhinha la Fulham au destabilit departamentul ofensiv al managerului Rúben Amorim. Iar asta se vede în startul ezitant de sezon pe plan intern. În primele 5 runde din competiția internă, Sporting a câștigat doar de 2 ori. 

• 4.4 goluri este media în meciurile lui Frankfurt din acest sezon, cea mai ridicată din Bundesliga

• Eintracht a marcat în ultimele 8 partide oficiale disputate pe teren propriu

• 3.2 goluri este media și în disputele lui Sporting din actuala stagiune

• Pedro Goncalves, unul dintre starurile rămase la Sporting, are un start bun de campionat, 3 goluri și 3 pase decisive în 5 runde

• Sporting a întâlnit o formație din Germania și în sezonul precedent al Ligii Campionilor. Ultimul meci cu Dortmund din faza grupelor a fost câștigat de portughezi cu 3-1. 

Pe Superbet, cota pentru pariul GG sau Peste 2.5 goluri este @1.38. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 3 tot câștigul acumulat până acum. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ajax vs Rangers
Pronostic:
Rangers marchează
Cota
1.53
Frankfurt vs Sporting
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro