Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Bayern Munchen

BETFAIR SPORTSBOOK

Inter Milano și Bayern Munchen se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei C din Liga Campionilor. Inter, vicecampioana Italiei, a depășit o singură dată faza grupelor Ligii Campionilor în ultimele 4 sezoane. Nici anul acesta nu a avut noroc la tragerea la sorți, urmând să le aibă adversare pe Bayern, Barcelona și Plzen. Managerul Simone Inzaghi este tot mai contestat în rândul fanilor nerrazurri. Inter a avut deja două sincope în Serie A, chiar în derby-urile cu Lazio, eșec 1-3, și AC Milan, înfrângere 2-3. Veștile proaste continuă pentru Inzaghi. Romelu Lukaku, cea mai importantă achiziție a verii și un vârf capabil să țină de minge și să absoardă din presiunea pe care Bayern urmează să o exercite, este accidentat la coapsă și nu poate evolua astăzi. Gazdele de astăzi ocupă doar locul 8 în Serie A, cu 9 puncte obținute în 5 runde.

Bayern Munchen arată înspăimântător de bine în debutul actualei stagiuni, chiar și fără aportul golgeterului Robert Lewandowski, plecat la Barcelona. Trupa lui Julian Nagelsmann pare capabilă să lovească din orice poziție. Deja 5 fotbaliști au reușit să înscrie cel puțin două goluri în competiția internă, Jamal Musiala, Josua Kimmich, Serge Gnabry și achiziția-verii, starul Sadio Mane. Bavarezii au 11 puncte în primele 5 runde din actuala stagiune. Au câștigat deja un trofeu, Supercupa în fața lui RB Leipzig, după un 5-3 extrem de spectaculos. 

cota2.ro

Inter și Bayern nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din 2011. Cele mai importante informații și statistici înaintea disputei de astăzi de pe Giuseppe Meazza:

• Inter a primit gol în 4 dintre cele 5 meciuri oficiale disputate în actuala stagiune

• Bayern a înscris în toate deplasările stagionale, 3 dintre ele fiind adevărate lecții de fotbal: 6-1 la Frankfurt, 7-0 la Bochum și 5-0 la Viktoria Koln

• 17 goluri a înscris Bayern în primele 5 etape din Bundesliga

• 24.60 ocazii de gol/meci și-a creat Bayern în actuala stagiune

• Bavarezii dețin o statistică fabuloasă în ceea ce privește șuturile expediate pe spațiul porților adverse, nu mai puțin de 11.00 execuții cadrate/partidă

• 6.6 cornere/meci a obținut Bayern în acest sezon

• Bayern a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri disputate în Liga Campionilor împotriva formațiilor din Italia

• 25 de goluri a înscris Bayern în aceste 8 partide amintite

• La ultima deplasare jucată în Italia, în februarie 2021, Bayern învingea chiar o formație pregătită de Simone Inzaghi, pe Lazio Roma, scor 4-1.

Pe Betfair Sportsbook, pariul special Bayern înscrie în ambele reprize și Bayern are minim 2 cornere în fiecare repriză are cota @4.33.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Inter Milano vs Bayern Munchen
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
4.33
Cota finala: 4.33
Profit: 9.99
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro