Ponturi Pariuri Fotbal SSC Napoli vs Liverpool FC

BETFAIR SPORTSBOOK

SSC Napoli - Liverpool FC

De la ora 22:00, pe ”Stadio Diego Armando Maradona”, Napoli primeste vizila celor de la Liverpool intr-un duel din prima etapa a grupelor UEFA Champions League. 

Napoli e pe 2 in Serie A cu 11 puncte acumulate dupa 5 meciuri, iar debutul acesta de sezon seamana foarte bine cu finalul precedentului sezon cand Napoli reusea rezultate foarte bune. Trupa lui Luciano Spaletti e neinvinsa de 15 meciuri, iar in acest nou sezon de Serie A, a reusit sa marcheze de 12 ori, avand o medie de 2.4 goluri marcate pe meci. Insigne, Koulibaly, Mertens, Ounas si Fabian Ruiz sunt cele mai importante plecari de la Napoli in aceasta vara. Totusi, scouting-ul italienilor pare ca merge exceptional. Kvaratskhelia, Simeone si Ndombele sunt cele mai rasunatoare veniri la Napoli, primul dintre acestia facandu-se remarcat in Serie A unde a inscris de 4 ori. Napoli nu va avea un meci deloc usor, chiar daca in confruntarile de pe teren propriu in fata ”comoranilor” sunt neinvinsi.

cota2.ro

Liverpool are un start de sezon extrem de slab. Doar cele 2 victorii pentru trupa lui Jurgen Klopp in cele 6 jocuri din Premier League si rezultate slabe contra rivalilor de la Manchester United si Everton. Consolarea lui Liverpool a venit dupa acel 9-0 cu Bournemouth, insa e prea putin pentru o echipa care-si propune titlul in Anglia si trofeul UEFA CHampions League. Apropo de trofeu, Liverpool a pierdut inca o data finala in fata celor de la Real Madrid, dupa un joc bun insa. Liverpool a dominat de la un cap la celalalt partida de pe ”Parc des Princes”, insa ”Los Blancos” au lovit exact cand a trebuit si si-au adjudecat un nou trofeu. Liverpool nu a marcat niciodata la Napoli in cele trei vizite pe care le-a avut si ma astept sa sparga gheata in aceasta seara, mai ales ca Napoli a mai slabit din punct de vedere valoric.

Ca si pronostic, il am in vederi pe Mo. Salah. Egipteanul are 2 goluri si 2 assist-uri in noul sezon, insa cred ca putea mai mult. Salah apare mereu la finalizare in banda dreapta si ii place foarte mult sa atace interiorul. Pe partea sa va fi cel mai probabil Mario Rui, un jucator bun, insa limitat. Pe Betfair Sportbook, la rubrica ”Pariuri Speciale”, avem un pariu excelent la categoria ”Betfair Super Boost” si anume: ”Mo. Salah are unul sau mai multe suturi pe poarta”, la o cota de 2.00, in conditiile in care acest pariu il gasim la o cota de 1.22-1.25 cam peste tot. Miza maxima e de doar 55 de lei, insa nu e de lasat sa treaca pe langa.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
SSC Napoli vs Liverpool FC
Pronostic:
Mo. Salah are unul sau mai multe suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro