Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Carlos Alcaraz

BETANO

Meci extrem de tare în sferturile de finală ale turneului de la US Open, între doi exponenți ai noii generații de jucători, Jannik Sinner și Carlos Alcaraz.

Mai jos aveti pronosticul meu pentru acest meci. 

cota2.ro

Jannik Sinner confirmă forma bună din această vară și mai are doar 2 meciuri până la prima finală de mare șlem a carierei. Italianul de doar 21 ani este fără îndoială unul dintre numele care vor marca tenisul masculin în următorii ani, fiind de pe acum unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin. Deși este încă un puști, Sinner a cucerit deja 6 titluri ATP, a intrat în top 10 și a strâns din tenis peste 5 milioane $. Anul său a fost destul de agitat, cu schimbarea antrenorului dar și probleme fizice care l-au făcut să abandoneze la Indian Wells, Miami și Roland Garros . Chiar și așa, Sinner a câștigat peste 80% din partidele disputate. Aici a avut un parcurs destul de greu, fiind nevoit să joace set decisiv în două dintre cele patru meciuri disputate . A trecut pe rând de Altmaier, Eubanks, Nakashima și Ivashka.

Carlos Alcaraz este un jucător spaniol de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 4 ATP. El este fără îndoială noua senzație din circuit, un jucător extraordinar care cel mai probabil va domina tenisul masculin în următorul deceniu. Carlos are deja 4 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid, an în care are doar 11 înfrângeri din 56 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 7 finale. Evoluțiile sale aici au fost solide, iar thrillerul cu Cilic din optimi a fost cel mai tare meci al turneului de până acum. A trecut de Baez, Coria, Brooksby și Cilic, ultima partidă fiind singura în care a avut emoții.

Este a 5-a partidă directă între cei doi, victoriile sunt împărțite, însă în acest an de fiecare dată s-a impus Sinner, după meciuri lungi, în optimi la Wimbledon și în finală la Umag. Valorile sunt apropiate și mă aștept la un nou meci echilibrat în care să vedem spectacol și linia de 38.5 game-uri să fie depășită fără probleme.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro