Ponturi Pariuri Fotbal Finlanda vs Malta

BETFAIR SPORTSBOOK

După cum ar spune „regele Hagi”, un lucru e clar: dacă nu poți să marchezi gol, nu câștigi :))))))) Este cazul Maltei, care în ultimul an de zile, a disputat 9 partide, oficiale + amicale, iar în afară de bine-cunoscutul blat cu Ucraina când s-a impus cu 1-0, a reușit să mai înscrie 2 goluri. Practic, în 6 din ultimele 7 partide nu a reușit să înscrie, iar asta nu miră pe nimeni. În ultimele 10 partide, Malta a luat-o pe cocoașă de 8 ori, iar 7 dintre acestea au fost la o diferență de minim 2 goluri.

Astăzi, pe stadionul Olympik din Helsinki, Finlanda va avea ocazia să experimenteze împotriva maltezilor. Gazdele de azi au provocat panică în grupa I de calificare la mondial, unde, deși au terminat pe locul 5, penultimul din grupă, au avut o creștere de formă incredibilă pe final, unde au reușit victorie cu liderul grupei, Islanda și a remizat cu celelalte echipe implicate în lupta pentru calificare, Turcia și Croația.

cota2.ro

Vedetele echipei, Pohjampalo de la Leverkusen, Temmu Pukki de la Brondby, Jensen și Lam de la Twente precum și Lod de la Panathinaikos sunt anunțați titulari. În poartă va juca portarul lui Frankfurt, Hradecky, cel mai valoros jucător din lot, cotat la 4.5 milioane de euro.

Voi miza pe victoria Finlandei în handicap asiatic -1.75, ceea ce înseamnă că dacă se impun la fix două goluri diferență, câștigăm doar pe jumătate pariul, iar jumătate din miză e returnată, deci este nevoie de o victorie la minim 3 goluri pentru a câștiga pariul full. Voi miza un pic și pe 3-0 scor corect :)


Sute de oameni au profitat în weekend de următoarele cote speciale prezentate:

  • cota 30 Fotbal - WIN -Betfair
  • cota 30 Handbal - WIN - Betfair
  • cota 10 Fotbal - WIN - Fortuna
  • cota 15 Fotbal - WIN - Sportingbet

VEZI AICI COTA 30 DIN FOTBAL PENTRU MARȚI DE LA BETFAIR

VEZI AICI COTA 10 DIN FOTBAL PENTRU MARȚI DE LA FORTUNA


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Finlanda vs Malta
Pronostic:
Finlanda -1.75 HA
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro