Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.63

Superbet

PSV Eindhoven și Bodo/Glimt se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în prima rundă a grupei A din Europa League. Ruud van Nistelrooy vrea să construiască un PSV după chipul și asemănarea lu ca jucător, letal în fața porții. Formația din Eindhoven încă nu are constanța necesară. A avut două sincope în acest sezon, suficient cât să rateze prezența în grupele Ligii Campionilor, eliminată în play-off de Rangers. În Eredivisie, PSV a strâns 12 puncte în primele 5 runde. Transferurile din această perioadă de mercato, majoritatea în ofensivă, se dovedesc mai mult decât inspirate. Luuk De Jong este noul lider de pe gazon, iar Xavi Simons, mijlocașul ofensiv adus de la PSG, a marcat deja 6 goluri în campionat. 

Bodo/Glimt este una dintre cele mai frumoase echipe din Europa. Cu un buget de transferuri aproape inexistent, campioana Norvegiei a ajuns până în sferturile Conference League sezonul trecut, iar acum a fost la câteva minute distanță de calificarea în premieră în grupele Ligii Campionilor, eliminată în play-off de Dinamo Zagreb. În campionat, Bodo/Glimt este pe locul secund. Pare să fi pierdut lupta la titlu contra lui Molde. 

cota2.ro

• PSV are un atac devastator în acest debut de sezon, 23 de goluri înscrise în cele 5 etape de Eredivisie

• PSV dă primii 2 marcatori din Eredivisie, pe Gakpo și Simons, ambii cu câte 6 reușite

• ultimul meci jucat de PSV pe teren propriu a fost o victorie 7-1 contra lui FC Volendam

• 53 de goluri a înscris Bodo/Glimt în cele 20 de partide de campionat, de departe cel mai bun atac din Norvegia

• Bodo/Glimt a înscris în ultimele 5 deplasări, indiferent de competiție

• Bodo Glimt a întâlnit o echipă olandeză și în ediția trecută de Conference League. A învins-o pe AZ Alkmaar 2-1 acasă, a cedat 1-2 în deplasare, dar s-a calificat în prelungiri.

Pe Superbet, cota pentru ambele marchează sau peste 2.5 goluri este @1.30.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Villarreal și Lech Poznan se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în prima rundă a grupei C din Conference League. Villarreal vine după două sezoane europene fantastice sub comanda lui Unai Emery. A câștigat trofeul Europa League, apoi a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor. În play-off-ul actualei ediții de Conference League, „Submarinul galben” s-a distrat cu Hajduk Split, victorie 6-2 la general. Startul e bun și în La Liga, 10 puncte strânse în primele 4 runde. Ocupă locul 3, imediat sub granzii Real Madrid și Barcelona. 

Lech Poznan este reprezentanta fotbalului polonez, unul care a obișnuit să o comită în ultimele sezoane din cupele europene. Campioană sezonul trecut, Lech a început stagiunea în preliminariile Ligii, unde a suferit o eliminare rușinoasă în fața lui Qarabag, 2-5 la general. Nici în competiția internă nu o duce mai bine, doar locul 8 în acest moment, la 7 puncte în spatele liderului. 

• 9-0 este golaverajul lui Villarreal în La Liga

• Villarreal a câștigat la scor ambele meciuri disputate în acest sezon pe teren propriu: 4-2 cu Hajduk Split și 4-0 cu Elche

• în meciul cu Elche, Villarreal și-a creat 18 ocazii de gol și a expediat 10 șuturi pe spațiul porții adverse. Adversarii nu au cadrat nicio execuție

• Lech Poznan nu a câștigat niciuna dintre cele 4 deplasări europene din actuala stagiune, deși adversarele au fost modeste: Qarabag, Dinamo Batumi, Vikingur și Dudelange

• 345.20 milioane de euro valorează lotul lui Villarreal. Lech Poznan e cotată la 34.50 milioane, de 10 ori mai slabă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Villarreal este @1.25.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PSV Eindhoven vs BoDo Glimt
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.30
Villareal vs Lech Poznan
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 1.63
Profit: 6.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro