Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs FCSB

Superbet

West Ham United și FCSB sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei B din Conference League. West Ham a încheiat sezonul trecut de Premier League pe locul 7, imediat sub granzii din top 6. David Moyes a obținut biletul pentru Conference League și pare hotărât ca „ciocănarii” să nu mai repete înfrângerile cu Astra. În play-off-ul competiției a folosit o parte dintre jucătorii de bază și s-a distrat în fața danezilor de la Viborg, 6-1 la general. Lotul londonezilor este unul stelar, cotat la este 432 de milioane de euro. Numai în această vară au investit în transferuri 182 de milioane de euro, printre starurile aduse numărându-se 3 fotbaliști ofensivi de temut, Lucas Paqueta (ex-Lyon), Gianluca Scamacca (ex-Sassuolo) și Maxwel Cornet (ex-Burnley). În Premier League, West Ham are un start greoi, doar 4 puncte în primele 6 runde. A avut și adversari complicați, Tottenham și Chelsea în ultimele două etape.

FCSB revine în grupele unei competiții europene după 5 ani. Întâmplător sau nu, pe banca tehnică este același Nicolae Dică. Managerul instalat la finalul lunii iulie a reușit să treacă cele 3 tururi preliminare din Conference, cu Saburtalo, DAC Streda și Viking, dar între timp entuziasmul a pierit. Gigi Becali a investit masiv în ofensivă, dar continuă să mizeze pe o defensivă cel puțin vulnerabilă. Camerunezul Joyskim Dawa o comite meci de meci, dar rămâne titular din orgoliul patronului. În aceste condiții, FCSB a strâns doar 7 puncte în primele 7 runde din campionat și ocupă locul 13. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului West Ham - FCSB, de pe London Stadium: 

• West Ham a primit gol în ultimele 10 partide disputate pe teren propriu, indiferent de competiție

• FCSB a înscris în toate cele 4 deplasări jucate în ultima lună și jumătate

• Andrea Compagno, atacantul pentru care FCSB a plătit 1.5 milioane de euro, a marcat la meciul de debut, în eșecul 1-3 cu Farul. E anunțat titular și diseară

• 50 de cornere a obținut FCSB în ultimele 6 meciuri oficiale

• 7 lovituri de la colțul terenului a avut West Ham în singurul meci european jucat acasă în acest sezon, cel cu Viborg

• 11 goluri a marcat West Ham în grupa de Europa League de anul trecut.

Pe Superbet, pariul special peste 2.5 goluri în meci și peste 8.5 cornere în meci are cota @2.60. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
West Ham vs FCSB
Pronostic:
Peste 2.5 goluri & peste 8.5 cornere
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: 8.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro