Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.46

PUBLICWIN

Am ajuns în semifinale la US Open, iar procentajul ponturilor câștigătoare pe care vi le-am oferit de la ultimul turneu de mare șlem al anului depășește 75%. Mai jos aveți un combo format din semifinalele fetelor, partide ce urmează să se dispute în această noapte.  

Caroline Garcia - Ons Jabeur 

cota2.ro

Caroline Garcia pare că a renăscut în anul 2022, jucătoarea de 28 ani din Franța fiind una dintre cele mai bune sportive ale anului. Garcia are în ultimele 3 luni titluri la Bad Homburg, Varșovia și Cincinatti , optimi la Wimbledon, semifinale la Lausanne și bineînțeles titlu la dublu la Roland Garros, toate turneele sale fiind reușite. Aici a jucat impresionant fiind fără set pierdut deși a avut un parcurs greu eliminându-le pe rând pe Rakhimova, Kalinskaya, Andreescu , Riske și Cori Gauff. 

Ons Jabeur este aproape de a doua finală de mare șlem a anului după cea pierdută la Wimbledon în fața Elenei Rybakina. Ea este considerată un simbol pentru femeile arabe, arătând că "se poate", într-o parte a lumii controlată de bărbați. Ons trăiește o perioadă incredibilă în ultimii 2 ani, după ce până în anul 2019 a jucat mai mult în turnee de plan secund, ITF și Challenger, ajungând printre cele mai bune jucătoare din lume. Jabeur este o jucătoare extrem de muncitoare, care cedează foarte greu punctele, fiind recunoscută pentru îndârjirea cu care luptă pentru fiecare minge. Anul acesta are sferturi la Sydney, Dubai, Doha și Stuttgart, finală la Charleston și Roma, titluri la Madrid și Berlin și mai important, finală la Wimbledon. A trecut pe rând de Brengle, Mandlik, Kudermetova și Tomljianovic, pierzând un singur set.

Prezență lui Ons Jabeur în semifinale poate surprinde având în vedere evoluțiile sale în turneele de hard premergătoare US Open, unde nu a trecut de turul 2 la San Jose, Toronto ori Cincinatti. Caroline Garcia este în forma carierei, este agresivă și toate loviturile par să îi intre în ultima perioadă. Merg pe victoria jucătoarei din Franța.  

Iga Swiatek - Aryna Sabalenka 

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care în 2022 a dominat de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie și până acum Iga a pierdut doar 4 meciuri, câștigând numai puțin de 6 turnee printre care și Roland Garros. Chiar dacă a mai slăbit puțin ritmul la ultimele turnee, Iga rămâne principala favorită aici, iar jocul său a fost la parametri optimi. A trecut pe rând de Paolini , Stephens, Davis, Niemeier și Pegula, fiind în control în toate partidele.  

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 6 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, câștigătoare a numai puțin de 10 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani.Anul acesta rezultate mulțumitoare cu 2 finale pierdute la Stuttgart și Hertsogenbosch și semifinale la Roma și Cincinatti. Aryna are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. A trecut de Harrison, Kanepi, Burel, Collins și Pliskova, salvând două mingi de meci în turul secund când a revenit extraordinar, acela fiind momentul psihologic care s-a dovedit decisiv în evoluțiile sale.  

Iga Swiatek vrea să termine în forță acest an și să arate tuturor că la acest moment este cea mai bună jucătoare din tenisul feminin. Ea a mai bătut-o de 3 ori în acest an pe Sabalenka fără să piardă set și pare că are antidotul jocului extrem de agresiv al Arynei. Merg pe victorie Iga Swiatek. 

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Caroline Garcia vs Ons Jabeur
Pronostic:
Victorie Caroline Garcia
Cota
1.62
Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Iga Swiatek
Cota
1.52
Cota finala: 2.46
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro