Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs FCSB

Superbet

West Ham - FCSB

De la ora 22:00, pe ”London Stadium”, West Ham primeste vizita celor de la FCSB intr-un meci din cadrul grupei B a UEFA Conference League.

cota2.ro

West Ham a ajuns in grupe dupa ce a trecut de Viborg cu scorul general de 6-1. Englezii sunt favoritii grupei si una dintre echipele care se vor bate pentru trofeu. West Ham nu merge deloc bine pe teren propriu, acestia avand un singur succes in ultimele 9 partide. In Premier League, trupa lui David Moyes e ante-penultima, iar jocul sufera destul de mult. West Ham a avut mai mereu probleme cu echipele din Romania, ultima adversara a acestora fiind Astra, echipa care le-a creat multe zile negre. Cu siguranta vor exista si schimbari in formula de start, insa asa cum a specificat si Nicolae Dica la conferinta de presa dinaintea meciului, lotul englezilor e prea valoros, iar orice jucator care vine de pe banca e la fel de valoros. 

FCSB s-a calificat in grupe dupa ce a trecut de trei tururi preliminare. Acestia i-au eliminat pe rand pe Saburtalo, Dunajska Streda si Viking pentru a-si atinge obiectivul. FCSB merge foarte prost in ultima vreme, avand doar un succes in ultimele patru partide. Defensiva ”ros-albastrilor” scartaie din toate incheieturile, iar rezultatele se vad destul de clar: 3 goluri incasate de la Farul, 2 goluri de la Hermannstadt, 3 goluri de la Viking in dubla mansa si alte doua goluri de la Chindia. Rezultatul e unul destul de dezamagitor: 10 goluri primite in ultimele 5 partide, impotriva unor adversari mai slab cotati. Dupa parere mea, cu aceste statistici in fata, FCSB nu scapa in seara asta fara 3-4 goluri, la cum evolueaza.

Totusi, pariul meu va merge astazi pe londonezi. Am ales sa joc un COMBO care are sanse destul de mari de reusita. Gazdele vor ataca foarte mult in aceasta seara si vor incerca sa rezolve cat mai repede partida. Deasemenea, West Ham joaca 4-3-3 si se expune mereu in atac, fiind surprinsi mai mereu in offside. In 3 din ultimele 4 meciuri de pe teren propriu au fost surprinsi de minim 3 ori in offside, iar in Conference League, impotriva lui Viborg, au fost surprinsi de 7 ori. Deasemenea, cornerele nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere faptul ca West Ham va ataca mult pe flancuri. Pariul meu pentru acest meci este ”West Ham - Peste 1.5 offsideuri + West Ham - Peste 1.5 cornere in prima repriza”, la o cota de 2.04, disponibila la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
West Ham vs FCSB
Pronostic:
West Ham - Peste 1.5 offsideuri + West Ham - Peste 1.5 cornere in prima repriza
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro