Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Frances Tiafoe

BETFAIR EXCHANGE

A doua semifinală la US Open îi aduce față în față pe Carlos Alcaraz și Frances Tiafoe.

Mai jos aveți analiza partidei și pronosticul propus.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este la doar 19 ani în fața primei finale de mare șlem din cariera sa. Jucătorul spaniol aflat momentan pe locul 4 ATP, este fără îndoială noua senzație din circuit, un jucător extraordinar care cel mai probabil va domina tenisul masculin în următorul deceniu. Carlos are deja 4 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid, an în care are doar 11 înfrângeri din 57 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 7 finale. El vine după două partide care au durat în total 9 ore și 14 minute, meciuri memorabile câștigate contra lui Cilic și Sinner. A trecut în primele tururi de Baez, Coria și Brooksby fiind extrem de solid în momentele cheie.

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 26 ATP. El se află într-o perioadă bună a carierei sale și a intrat în premieră anul acesta între primii 30 jucători ai lumii. Aici face turneul vieții sale si este aproape de o imensă performanță, calificarea în finala unui turneu de mare șlem. În 2022 are finală la Estoril, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar aici i-a bătut pe Nadal și Rublev.

Voi merge împotriva tuturor specialiștilor și voi miza pe victoria lui Tiafoe la o cotă excelentă. Americanul a fost dominant în toate partidele acestui turneu și a pierdut un singur set în cele 5 partide disputate. Serviciul îi merge perfect, iar în 7 seturi contra unor jucători de top precum Nadal și Rublev, Frances și-a pierdut serviciul de doar 2 ori. Indiferent cât de bine fizic este pregătit Alcaraz, faptul că a stat atât de mult pe teren în ultimele 2 zile nu are cum să nu îl afecteze. Este a 3-a partidă directă între cei doi jucători iar Tiafoe s-a impus în ambele, ultima dată pe iarbă în luna iunie. Cred că și suprafața de aici îl avantajează pe Tiafoe și voi merge pe mâna lui.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Carlos Alcaraz vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Victorie Frances Tiafoe
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro