Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.83

Superbet

Carlos Alcaraz Garfia și Frances Tiafoe se înfruntă la noapte pentru un loc în finala US Open 2022. Carlos Alcaraz poate scrie istorie la doar 19 ani. Spaniolul este un talent unic în tenisul mondial, un jucător complet. Se deplasează formidabil, lovește fulgerător cu forehand-ul și apelează mai des decât orice alt jucător de top la „scurte” sau artificii asemănătoare. Carlos vine după un sfert de finală epic, de 5 ore și 18 minute, în fața lui Jannick Sinner. A salvat o minge de meci pe serviciul advers în setul 4, a revenit de la un break în spate în decisiv și s-a impus 6-3, 6-7(6), 6-7(0), 5-7, 3-6. Alcaraz are și o șansă unică de a urca pe locul 1 mondial, având la dispoziție două scenarii: să câștige turneul sau să ajungă în finală, iar Casper Ruud să piardă în semifinale.

Frances Tiafoe este alt jucător spectacol al circuitului. Joacă mereu cu zâmbetul pe buze, pentru fani, iar această bucurie a tenisului l-a adus într-o semifinală de Grand Slam. Americanul a cedat un singur set la actuala ediție, în optimea de finală contra lui Rafael Nadal. În sferturi a servit imperial în fața lui Andrey Rublev, victorie 7-6(3), 7-6(0), 6-4. 

cota2.ro

• Alacaraz și Tiafoe s-au întâlnit de două ori în carieră. Frances a câștigat ambele dispute, una pe zgură și una pe iarbă

• ultimele două meciuri jucate de Alcaraz au fost unele maraton, întinse pe durata a 5 seturi

• chiar dacă nu a avut nevoie de decisiv, în ultimele două dispute ale lui Tiafoe s-au jucat peste 35.5 game-uri

• Frances Tiafoe deține al 3-lea cel mai rapid serviciu de la actuala ediție, 222 km/oră

• Tiafoe a servit 76 de ași. Doar Khachanov și Kyrgios au mai mulți la US Open 2022

• Alcaraz domină statisticile la retur. A câștigat 134 de mingi pe primul serviciu al adversarului și 142 pe serviciul secund.

Pe Superbet, cota pentru peste 35.5 game-uri este @1.55.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Austria Viena II și Vorwarts Steyr se întâlnesc astăzi, de la ora 19:10, în runda cu numărul 8 a ligii secunde din Austria. Echipa secundă a celor de la Austria Viena este pepiniera de talente pentru echipa mare. Managerul Harald Suchard, specializat în munca alături de puști, are la dispoziție un lot cu o medie de vârstă de doar 19.3 ani, cea mai scăzută din eșalonul secund austriac. Doar 7 străini sunt în componență, dar aceștia fac diferența. Golgeterul echipei în actuala stagiune este extrema senegaleză Ibrahima Drame, cu 4 goluri și 2 pase decisive. A fost cumpărat în această vară de la LASK, contra sumei de 75.000 de euro. După primele 7 runde ale sezonului, Austria Viena II ocupă locul 13 din 16 echipe, cu 7 puncte. 

Vorwarts Steyr este un club înființat în anul 1919. A trăit și vremuri mai bune, între 1988 și 1996 evoluând în primul eșalon austriac și având o clasare pe locul 7. Din cauza unor datorii către municipalitate, clubul a intrat în faliment și a luat-o de pa capăt în 2001, din Liga a 7-a. A promovat treptat, iar de 4 sezoane evoluează în liga secundă. Echipa este pregătită de Daniel Madlener, fost jucător al clubului în perioada de glorie. După 7 runde, Vorwarts Steyr are 9 puncte și ocupă locul 10.

• toate meciurile directe disputate pe terenul Austriei Viena II au fost spectaculoase: 2-0, 4-0, 1-4 și 4-2

• toate cele 4 partide disputate de Austria Viena II pe teren propriu în acest sezon au fost GG. Mai mult, toate s-au terminat la egalitate

• și toate deplasările lui Vorwarts Steyr au fost GG

• Austria Viena II are cel mai bun atac din campionat, 14 goluri înscrise. Are însă o defensivă dezastruoasă, 16 primite

• media de goluri în partidele Austriei Viena II este cea mai ridicată din competiție, 4.3/partidă

• și în disputele lui Vorwarts Steyr au curs golurile, 3.4/meci.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri în meci este @1.18.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Francis Tiafoe
Pronostic:
peste 35.5 game-uri
Cota
1.55
Austria Viena II vs Vorwarts Steyr
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.18
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro