Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Vfb Stuttgart

Superbet

Bayern Munchen - Vfb Stuttgart

De la ora 16:30, pe ”Allianz Arena”, Bayern Munchen primeste vizita celor de la VfB Stuttgart intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6 din Bundesliga.

Bayern Munchen ocupa locul 3 in acest moment, in campionat, fiind la doar un singur punct de prima pozitie. Trupa lui Nagelsmann vine dupa un succes in UEFA Champions League contra celor de la Inter Milano, scor 2-0, iar partida contra celor de la Stuttgart ar trebui sa fie una destul de facila. In ultimul meci direct de pe propriul teren, Bayern a reusit doar un 2:2 cu ”șvabii”, dupa un meci in care si-au creat 25 de ocazii de gol. Pentru acest meci, Coman va fi indisponibil pentru ”bavarezi”, insa locul sau poate fi luat cu brio de Gnabry sau oricare alt jucator de atac, banca campioanei aratand destul de bine.

cota2.ro

VfB Stuttgart a inceput sezonul destul de slab, acestia adunand doar 4 puncte in cele 5 etape disputate. Chiar daca apararea a mers cat de cat binisor, atacul e unul foarte slab, avand in vedere ca vorbim de un campionat unde ”ploua” cu goluri. In 3 din ultimele 4 meciuri directe jucate la Munchen, Stuttgart a reusit sa puncteze cel putin o data si nu e exclus sa faca acest lucru si astazi. Numai putin de 5 absenti are Stuttgart pentru acest duel: Coulibaly, Nartey, Pfeiffer, Ulrich si Vagnoman. Stuttgart a pierdut multi jucatori in aceasta vara, cei mai importanti fiind Mangala, Churlimov, Philipp si Kalajdzic.

Bayern Munchen e favorita si ma astept sa castige de o maniera categorica in aceasta dupa amiaza. Totusi nu o sa merg pe solist sau goluri deoarece au mai fost surprize, iar cotele sunt mizerabil de mici. Cei de la Bayern incep meciurile foarte ofensiv si isi creeaza foarte multe lovituri de colt in prima repriza. Ma astept la acest lucru si astazi pentru ca cei de la Stuttgart vor incerca sa blocheze cat mai mult actiunile echipei gazda. Cred ca Bayern poate avea in prima repriza a acestui meci cel putin 4 lovituri de colt. Cota oferita de Superbet pentru acest pariu are o valoare de 2.00.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern Munchen vs Vfb Stuttgart
Pronostic:
Bayern Munchen are minim 4 cornere in prima repriza
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro