Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Ons Jabeur

UNIBET

Am ajuns și în faza finalelor la ultimul turneu de mare șlem al anului, US Open, iar astăzi vom analiza partida fetelor. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare, Iga Swiatek și Ons Jabeur precum și pronosticul meu pentru acest meci. 

cota2.ro

Iga Swiatek este liderul mondial in circuitul feminin și fără îndoială cea mai bună jucătoare în 2022. Din luna Februarie și până acum jucătoarea din Polonia a pierdut doar 4 meciuri, câștigând numai puțin de 6 turnee printre care și Roland Garros. Chiar dacă la ultimele turnee a arătat ceva slăbiciuni, Iga venea ca mare favorită aici și si-a respectat blazonul, trecând pe rând de Paolini , Stephens, Davis, Niemeier, Pegula și Sabalenka, meciul din semifinale cu jucătoarea din Belarus fiind singurul în care a avut probleme, revenind de la 2-4 în decisiv.  Ea este o jucătoare de uzură, nu servește foarte puternic, însă foarte bine plasat și este bună în schimburile lungi.  

Ons Jabeur joacă a doua finală din carieră într-un turneu de mare șlem, lucru aproape de neimaginat în urmă cu 2-3 sezoane când la vârsta de 25 ani evolua mai mult în turnee de plan secund, ITF și Challenger. Ascensiunea sa în ultimii ani este incredibilă, tunisianca de 28 ani ajungând intre primele 5 sportive din tenisul feminin și un adevărat simbol pentru toate femeile din lumea arabă, un exemplu de voință și reușită profesională. După ce a pierdut finala de la Wimbledon în care pornea favorită, a urmat o perioadă mai slabă în turneele de hard premergătoare US Open, acolo unde Jabeur nu a depășit turul secund la San Jose, Toronto sau Cincinatti, astfel că traseul său aici surprinde cu atât mai mult.  A trecut pe rând de Brengle, Mandlik, Kudermetova și Tomljianovic și Caroline Garcia, pierzând un singur set. În partida din semifinale nu i-a oferit nici măcar o șansă de break uneia dintre cele mai în formă sportive din circuit. 

Iga Swiatek stie să joace meciurile importante și o văd mare favorită în această finală. Deși este mai în vârstă, nu o văd încă pe Jabeur suficient de pregătită psihic pentru a învinge liderul mondial intr-un meci cu o asemenea miză. La Wimbledon ea a clacat inexplicabil după ce o conducea pe Rybakina cu 1-0 la seturi și era jucătoarea mai bine cotată. Merg pe Swiatek. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Iga Swiatek vs Ons Jabeur
Pronostic:
Victorie Iga Swiatek
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro