Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Carlos Alcaraz

UNIBET

Casper Ruud sau Carlos Alcaraz, unul dintre ei va intra în istorie prin câștigarea primului turneu de mare șlem din carieră și avansarea pe locul 1 mondial.

Mai jos aveți detalii despre cei doi jucători precum și pronosticul meu pentru această finală.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 23 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este pe un puternic trend ascendent anul acesta și joacă a doua finală de mare șlem a anului după cea pierdută cu Nadal la Roland Garros. Dintr-o revelație, Casper a devenit prin evoluțiile sale o certitudine, acumulând deja 9 titluri ATP până la vârsta de 23 ani și fiind o prezență constantă în top 10. Norvegianul preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Anul acesta are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, iar pe hard a ajuns în finală la Miami unde a pierdut chiar cu Alcaraz și în semifinale la Montreal. Aici a trecut de Edmund, Van Rijthoven, Tommy Paul, Moutet, Berrettini și Khachanov pierzând minim un set în 4 din cele 6 partide.

Carlos Alcaraz poate câștiga la doar 19 ani primul mare turneu al carierei și să devină lider mondial. El este fără îndoială copilul teribil al tenisului masculin și în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 4 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid, an în care are doar 11 înfrângeri din 58 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 7 finale. Spre deosebire de adversarul său, Alcaraz a avut un traseu mult mai dificil. În ultimele 3 partide a stat pe teren aproape 14 ore având meciuri dramatice cu Cilic, Sinner și Tiafoe, câștigând de fiecare dată setul decisiv. Alcaraz este exploziv, are o deplasare foarte bună în teren și arată o maturitate și o stăpânire de sine în momentele cheie nespecifică vârstei.  

Acest meci poate însemna instaurarea lui Carlos Alcaraz în fruntea tenisului masculin, iar adversarul este la îndemână. Prezența lui Ruud în ultimul act aici surprinde, după ce cu doar o săptămână înainte de US Open pierdea la Cincinatti în primul tur în fața lui Ben Shelton, un jucător din afara top 150. Norvegienul este un jucător de top, însă jocul său de așteptare nu se pretează suprafeței de la US Open. În singura confruntare directă Alcaraz s-a impus cu 2-0 în finala de la Miami și eu îl văd favorit și acum. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Casper Ruud vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Victorie Carlos Alcaraz -3.5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro