Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Universitatea Craiova

Superbet

Ziua de duminică se închide cu un meci tare în SuperLiga României la fotbal. Campioana CFR Cluj primește vizita celor de la Universitatea Craiova, într-o partidă care va avea fluierul de start la ora 21:30.

Cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament, cu un avans pentru Craiova (14 pct), în comparație cu CFR (12 pct), cu mențiunea că ardelenii au un meci în minus.

cota2.ro

Trupa lui Dan Petrescu vine în fața propriilor fani după debutul ratat din grupele UEFA Conference League. CFR Cluj a salvat, în minutul 90+5, o remiză neașteptată la Priștina, cu FC Ballkani, scor 1-1. Acum, la 3 zile distanță, clujenii trebuie să se monteze pentru duelul cu trupa lui Rădoi, tehnician avantajat de zilele libere în plus pe care elevii săi le-au avut.

Craiova e pe cai mari în SuperLigă, după succesul nebun cu Farul Constanța, scor 4-3, asta după ce constănțenii au condus cu 3-1.

  • O victorie în meciul de azi ar duce echipa învingătoare pe loc de playoff;
  • Ultimele 3 confruntări directe au adus minimum 2 goluri;
  • Ultimele 3 confruntări directe au fost cu goluri marcate în ambele tabere;

În sezonul trecut, CFR și Craiova s-au întâlnit de 5 ori. Patru dueluri în campionat (2 victorii CFR, 1 victorie Craiova, 1 egal) și un meci în Cupa României (victorie pentru Craiova).

  • Elvir Koljic nu va mai juca în acest an pentru Craiova! Atacantul a fost operat și va reveni în 2023;
  • Dan Petrescu schimbă iar liniile: atacul CFR-ului ar putea fi format, din nou, de Malele, Petrila și Jefte (niciunul n-a fost titular în Conference League).
  • 13 goluri a înscris CFR Cluj în 7 meciuri din acest sezon (al 2-lea cel mai bun atac din SuperLigă, după Farul și la egalitate cu Hermannstadt - echipe cu 2 meciuri mai mult disputate).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro