Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Superbet

Mjondalen și Skeid se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 24 din liga secundă a Norvegiei. Mjondalen este un club înființat în anul 1910. Are în palmares 3 Cupe ale Norvegiei, toate obținute în perioada interbelică. Cea mai bună clasare în campionat a fost pe locul secund, în două rânduri. A suferit un faliment în 1992, a petrecut ani buni în eșaloanele inferioare. Sezonul trecut a încheiat ultima în prima ligă. Nici actuala stagiune nu e mai bună, așa că pe bancă se află acum scoțianul Kevin Nicol, în calitate de antrenor interimar. Mjondalen ocupă locul 10 după primele 23 de runde, cu 30 de puncte. Este într-un tărâm al nimănui, fără șanse la play-off-ul de promovare, dar fără emoții în privința retrogradării. 

Skeid, club cu o tradiție de 107 ani, este recunoscut pentru academie extraordinară, un adevărat motor al naționalelor de juniori. Are un titlu, în 1966, și 8 Cupe ale Norvegiei în palmares, dar ultimii ani nu au fost chiar grozavi. Nou-promovata din acest sezon merge în continuare pe mâna antrenorului Gard Holme, în vârstă de 38 de ani. Asta deși ocupă doar locul 14, cel de baraj, cu 18 puncte. 

cota2.ro

• meciul direct din turul campionatului a fost câștigat de Mjondalen, scor 2-1

• ultimele 4 meciuri directe au fost GG3+

• 3.00 este media golurilor în meciurile lui Skeid din acest sezon. În cazul lui Mjondalen este 2.90 goluri/partidă

• în toate meciurile jucate de Mjondalen pe teren propriu în luna august s-au înscris peste 2.5 goluri

• 18 goluri a înscris Mjondalen în cele 12 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri este @1.60.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

PAOK Salonic primește vizita lui PAS Lamia, astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 4 din prima ligă a Greciei. Fanii lui PAOK nu au uitat că în 2019 Răzvan Lucescu aducea din nou titlul la Salonic. Speră într-un nou miracol și în acest sezon, startul fiind unul încurajator. PAOK are 7 puncte în primele 3 runde, victorii cu Panetolikos și Atromitos, remiză cu rivala locală Aris. Vara a fost plină, transferuri de 6 milioane de euro. Extrema Khaled Narey și vârful Brandon Thomas, ambii proaspăt veniți, au deja câte un gol. 

PAS Lamia este la al 6-lea sezon consecutiv pe prima scenă. În acest interval a terminat o singură dată în primele 10 și nu încheiat niciodată cu golaveraj pozitiv. Antrenorul Gianluca Festa este nevoit să se descurce și anul acesta fără vreun euro investit în transferuri. Lamia e fără victorie în primele 3 runde. 

• un singur gol a primit PAOK în primele 3 etape, cea mai bună apărare din campionat

• Lamia are cel mai slab atac, un singur gol marcat

• PAOK a câștigat ambele meciuri directe jucate sezonul trecut contra lui Lamia, 2-1 și 2-0

• PAOK a câștigat toate cele 10 meciuri disputate vreodată în campionat contra lui Lamia

• 51.15 milioane de euro valorează lotul lui PAOK. Cel al lui Lamia este cotat la 8.23 milioane de euro.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui PAOK este @1.28.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 3 tot câștigul acumulat până acum. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Mjondalen vs Skeid
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.60
PAOK Salonic vs PAS Lamia
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro