Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Voluntari

Superbet

FCSB - Voluntari este partida care închide runda a 10-a din SuperLiga României la Fotbal. Confruntarea de pe Arena Națională va începe la ora 21:00 și reprezintă un motiv de revanșă pentru gruparea roș-albastră.

În sezonul trecut, Voluntari a remizat cu FCSB pe Arena Națională, 2-2, și le-a refuzat elevilor lui Toni Petrea finala cu titlu pe masă, la Buzău, cu CFR Cluj. Totodată, meciul de azi poate fi o revanșă și pe Vadim Rață, fotbalist transferat de FCSB de la Voluntari, dar trimis înapoi după doar 3 apariții în tricoul vicecampioanei.

cota2.ro

Pe linie de clasament, FCSB și Voluntari stau la fel de rău. Calificate în playoff în sezonul trecut, cele două grupări au început catastrofal noul sezon.

  • FCSB se află pe locul 13, cu 7 puncte obținute în 7 meciuri;
  • Voluntari e pe locul 12, cu 8 puncte acumulate în 9 meciuri;
  • 12 goluri a încasat FCSB până acum în campionat;
  • 10 goluri a primit FC Voluntari în primele 9 etape;
  • 2-2 a fost scorul ultimului meci direct disputat pe Arena Națională.

Focusată mai mult pe meciurile din Conference League, FCSB nu reușește să se motiveze și redreseze în campionat, asta chiar dacă programul trupei lui Dică a fost unul relativ ușor. FCSB vine după eșecul rușinos de la Ovidiu, 1-3 cu Farul, dar și după remiza cu Hermannstadt, 2-2.

Voluntari n-are gol marcat în ultimele trei etape, perioadă în care a bifat două eșecuri (0-4 cu CFR Cluj și 0-1 cu Rapid) și o remiză (0-0 cu U Cluj).

  • Ultimele două meciuri directe s-au disputat la București, pe Arena Națională, și au adus câte 4 goluri - 2-2 și 4-0 pentru FCSB.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Voluntari
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 8,5 cornere
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro