Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Barcelona

Superbet

Bayern Munchen și FC Barcelona se întâlnesc în meciul vedetă al zilei de marți, din etapa a 2-a a Ligii Campionilor. Confruntarea va reprezenta întoarcerea lui Lewandowski la Munchen, din postura de adversar al lui Bayern.

Duelul va începe la ora 22:00 și va fi arbitrat de o brigadă condusă la centrul de olandezul Danny Makkelie. Bayern rămâne favorită, dar valoarea celor două grupări s-a echilibrat, iar pariorii trebuie să știe că sunt șanse mici ca bavarezii să se distreze cu Barcelona așa cum au făcut-o în ultimii doi ani.

cota2.ro

După prima etapă din grupele UEFA Champions League, Bayern și Barcelona au ocupat primele două poziții. Nemții au câștigat cu 2-0 în fața lui Inter, în timp ce catalanii s-au distrat cu Viktoria Plzen, 5-1, pe teren propriu.

  • Kingsley Coman și Sarr sunt absențele lui Nagelsmann pentru duelul de azi;
  • Xavi are tot lotul valid la dispoziție pentru confruntarea cu Bayern;
  • 3-0 și 3-0, de fiecare dată pentru Bayern, în ultimele două meciuri directe cu Barcelona;
  • 8-2 este înfrângerea pe care Barcelona vrea s-o răzbune în fața lui Bayern Munchen;
  • Din 2015 n-a mai câștigat Barcelona în fața lui Bayern - 3-0, cu goluri semnate de Messi (dublă) și Neymar, în semifinala Ligii Campionilor.

Înaintea meciului direct, Bayern și Barcelona au încercat sentimente diferite în competițiile interne. Bavarezii au bifat a 3-a remiză consecutivă în Bundesliga - 2-2 cu Stuttgart, pe teren propriu, în timp ce Barcelona a pus-o la respect pe micuța Cadiz, scor 4-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern Munchen vs Barcelona
Pronostic:
Peste 2,5 goluri & Peste 8,5 cornere
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro