Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Ajax

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Liverpool și Ajax Amsterdam se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor.  Liverpool scârțâie în acest debut de sezon. A strâns doar 9 puncte în cele 6 etape de Premier League, locul 7, iar în primul meci din Ligă s-a făcut de râs pe terenul lui Napoli, un eșec 1-4. Jurgen Klopp a sunat alarma și a transmis clar că astăzi vrea să vadă altă atitudine din partea elevilor lui. Lista accidentaților este lungă, dar dintre oamenii esențiali lipsesc doar fundașul lateral Robertson și căpitanul Henderson. Klopp așteaptă ca Mohamed Salah, golgeterul ultimelor stagiuni, să iasă la rampă. Egipteanul a fost activ în toate partidele, dar a reușit să înscrie doar 3 goluri, două în Premier League și unul în Supercupa contra lui Manchester City. 

Ajax este o cu totul altă formație față de cea de sezonul trecut, când cucerea încă un titlu în Eredivisie. Managerul Erik Ten Hag a plecat la Manchester United, iar locul i-a fost luat de Alfred Schreuder. Vedetele Antony, Lisandro Martinez, Ryan Gravenberch și Sebastian Haller au părăsit și ele gruparea din Amsterdam, pentru o sumă totală record de 216.22 milioane de euro. Și lista înlocuitorilor este sonoră, Bergwijn, Ocampos, Bassey sau Brobbey. Schimbările nu au afectat însă rezultatele. „Lăncierii” au victorii pe linie, 6 din 6 în campionat, și un 4-0 categoric în fața lui Rangers la debutul în Ligă. 

cota2.ro

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE VALABIL AZI PE BETFAIR SPORTSBOOK AICI

Liverpool și Ajax au fost adversare și în ediția 2020/2021 din Liga Campionilor. Formația lui Klopp câștiga ambele meciuri, cu același scor, 1-0. Alte informații și statistici interesate: 

• 12 goluri a marcat Liverpool în cele 3 meciuri jucate pe Anfield Road în acest sezon

• Mohamed Salah vine după un sezon în care a înscris 31 de goluri și a oferit 16 pase decisive

• în actuala ediție de Premier League Salah a punctat de 2 ori, dintr-un total de 15 șuturi expediate

• în eșecul cu Napoli, din prima rundă a grupei, Salah a evoluat doar 62 de minute. Și-a creat 2 ocazii de gol și a expediat un șut pe poarta italienilor

• 1.6 șuturi pe poartă/meci are Mohamed Salah din momentul transferului la Liverpool

• 36 de goluri a marcat Salah în Liga Campionilor, locul 18 într-o ierarhie all-time a competiției. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul special Mohamed Salah are cel puțin un șut pe poartă în fiecare repriză are cota mărită la @4.50 și poate fi jucat cu o miză maximă de 55 de RON / 11 EURO.

Pariul poate fi găsit în sescțiunea PARIURI SPECIALE și apoi în submeniul Betfair Superboost!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Ajax
Pronostic:
Salah minim 1 șut pe poartă în fiecare repriză
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro