Ponturi Pariuri Tenis Laura Pigossi vs Irina Begu

BETANO

Venim cu un pont de la turneul Challenger de la București, acolo unde Irina Begu joacă contra Laurei Pigossi. Mai jos aveți informații despre cele două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Laura Pigossi este o sportivă din Brazilia de 27 ani, clasată pe locul 102 WTA. Ea nu a intrat niciodată în primele 100 jucătoare din lume, însă este o jucătoare excelentă de nivel ITF și Challenger, acolo unde are numai puțin de 8 titluri câștigate la simplu și 41 la dublu. De altfel, ea a impresionat de-a lungul carierei mai mult în proba de dublu, acolo unde a reușit să câștige medalia de bronz la jocurile olimpice de la Tokyo, alături de compatrioata sa Luisa Stefani. Laura este o sportivă destul de scundă care preferă zgura, loviturile ei nefiind foarte puternice. Anul acesta a jucat prima finală WTA din carieră, pierdută la Bogota contra Tatjianei Maria. 

cota2.ro

Irina Begu este o sportivă de 32 de ani din România, clasată pe locul 47 WTA. Deși nu a fost niciodată în prim plan, Irina este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, fiind de 11 ani la acest nivel, perioadă în care a câștigat 5 turnee WTA și peste 7 milioane de dolari. Ultimul succes a venit chiar anul acesta la Palermo după 5 ani de pauză.Cel mai bun an din cariera sa a fost 2017 când a ajuns până pe locul 22 mondial și a câștigat titlul aici la București. Irina are un stil de joc diferit de al adversarei sale, fiind o jucătoare puternică, care scurtează punctele și trimite destul de mulți ași.

Irina Begu este clar favorită, însă pe zgură poate avea probleme cu Laura Pigossi. Sportiva din Brazilia este o zguristă tipică, iar stilul său ultra defensiv, mereu pe greseala adversarului, o poate enerva pe Irina. Linia de over mi se pare prea jos, fiind câștigătoare chiar și în cazul unui rezultat de genul 6-4, 6-3. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Laura Pigossi vs Irina Begu
Pronostic:
Peste 18.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro