Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Club Brugge

BETFAIR EXCHANGE

FC Porto și Club Brugge se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei B din Liga Campionilor. FC Porto vine după un sezon istoric. A câștigat Cupa Portugaliei, iar în campionat s-a impus cu un punctaj record, 91 de puncte, un singur eșec în 34 de runde. Sergio Conceicao vrea să își contine munca cu un parcurs lung în Liga Campionilor, dar pentru asta trebuie să cristalizeze un nou nucleu. În vară a pierdut doi oameni de bază, mijlocașul central Vitinha (PSG) și pe starul Fabio Vieira (Arsenal). Aproape 50 de milioane dau fost reinvestite. Porto are 5 victorii și un eșec în campionat. Ocupă locul 3. În grupa de Champions League a debutat cu un eșec dramatic, 1-2 pe terenul lui Atletico Madrid. A fost un meci nebun. Uribe egalase în minutul 90+6, dar Griezmann a stabilit rezultatul final în al 11-lea minut de prelungiri. 

Club Brugge, campioana Belgiei, este un club care continuă să se reinventeze. A schimbat antrenorul în vară, fostul secund Carl Hoefkens primind încredere din partea conducerii. A pierdut și cei mai buni oameni, De Ketalaere, Nsoki și Openda, dar rezultatele sunt în continuare bune. Are 19 puncte în primele 8 runde de campionat, în în Champions League a câștigat meciul de debut, victorie 1-0 pe teren propriu împotriva lui Bayer Leverkusen. Evident, trebuie menționat că aproape toți banii obținuți din transferuri au fost reinventiți. Principalele lovituri au fost Roman Yaremchuk, vârful adus de la Benfica, Cyle Larin, extrema de la Besiktas și Raphael Onyedika, închizătorul lui Midtjylland. 

cota2.ro

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE VALABIL AZI PE BETFAIR SPORTSBOOK AICI

Porto și Club Brugge s-au mai întâlnit și în ediția 2016/2017 din Liga Campionilor. Portughezii câștigau ambele manșe, 2-1 și 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• Porto a câștigat toate cele 3 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon

• Porto a marcat 11 goluri în cele 3 partide de acasă

• Club Brugge a înscris în toate deplasările stagionale

• 19 goluri în 8 partide are Club Brugge în competiția internă

• 18.00 ocazii de gol/meci și-a creat FC Porto în partidele din acest sezon

• Club Brugge are o medie de 15.87 ocazii de gol/meci în acest sezon, cea mai ridicată din prima ligă belgiană

• 2 din cele 3 meciuri jucate de Porto pe teren propriu în ediția trecută a Ligii au fost GG: 1-3 cu Atletico și 1-5 cu Liverpool. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @2.04.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Porto vs Club Brugge
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro