Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.64

Superbet

Liverpool U19 și Ajax U19 se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 2 a grupei A din UEFA Youth League. Liverpool U19 a fost sfertfinalistă în ediția trecută a UEFA Youth League, eliminată la mare luptă de Juventus. Anul acesta, managerul Barry Lewtas are din nou ambiții mari. Spune că actuala generație este mai bună, iar rezultatul din primul meci al grupei îi dă dreptate. Micii „cormorani” s-au impus la Napoli, scor 2-1. Golurile au fost semnate de Ben Doak, recent adus de la academia lui Celtic, și de Oakley Cannonier, vârf considerat un mare talent al fotbalului englez.

Despre academia lui Ajax nu are rost să spunem prea multe, fiind celebră pentru talentele pe care le scoate pe bandă rulantă. Surprinzător, „lăncierii” mici nu au trecut de faza grupelor sezonul trecut. Au terminat cu 10 puncte, la fel de Dortmund, dar cu dezavantaj în meciurile directe. Cu un nou antrenoor-coordonator, Frank Peereboom, obiectivul este cel puțin o semifinală anul acesta. În primul meci din grupă, Ajax U19 a trecut de echipa similară a lui Rangers, scor 2-1.

cota2.ro

• 13 ocazii de gol și 6 șuturi pe poartă a avut Liverpool U19 în meciul cu Napoli U19 din prima rundă

• 28 de goluri în 26 de meciuri a marcat Oakley Cannonier pentru echipa U18 a lui Liverpool sezonul trecut

• Ajax U19 a marcat în ultimele 8 deplasări jucate în UEFA Youth League

• Liverpool U19 a câștigat toate meciurile disputate pe teren propriu în ediția trecută de Youth League.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.28.

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Olimpique Marseille și Eintracht Frankfurt se întâlnesc în runda secundă a grupei D din Liga Campionilor. Marseille, vicecampioana Franței, a revenit în grupele Ligii Campionilor după un an de pauză. În vară, a avut loc o schimbare neașteptată la nivelul băncii tehnice. Sampaoli a fost înlocuit cu Igor Tudor, managerul care făcuse minuni la Verona în ediția trecută de Serie A. În privința lotului au fost făcute două achiziții inspirate. Alexis Sanchez, adus de la Inter, a marcat deja 4 goluri în campionat, iar fundașul Nuno Tavares, împrumutat de la Arsenal, are 3 reușite. Marseille împarte prima poziție în Ligue 1 cu PSG, ambele neînvinse în primele 7 runde, cu câte 19 puncte. 

La Eintracht Frankfurt situația nu este la fel de roz. Câștigătoarea ediției trecute de Europa League a strâns doar 8 puncte în primele 6 etape din Bundesliga. În primul meci al grupei de Liga Campionilor a fost umilită pe teren propriu de Sporting Lisabona, scor 0-3. Nu doar rezultatul a fost de dat uitării, ci și modul în care s-au desfășurat ostilitățile, o posesie de 57% a portughezilor. 

• Marseille a câștigat toate cele 4 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon

• 15-4 este golaverajul lui Marseille în Ligue 1

• Frankfurt are golaveraj negativ în Bundesliga, 11 goluri marcate și 12 primite

• 16 fotbaliști de națională are Marseille în lot, Frankfurt doar 9.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Marseille sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.28. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool U19 vs Ajax U19
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Marseille vs Eintracht
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Cota finala: 1.64
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro