Ponturi Pariuri Fotbal Leverkusen vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Bayer Leverkusen și Atletico Madrid se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei B din Liga Campionilor. Bayer Leverkusen a încheiat pe locul 3 stagiunea trecută din Bundesliga, o calificare fără emoții în grupele Ligii Campionilor. În perioada de mercato s-a mers pe omogenitate. Managerul Gerardo Seoane a fost confirmat, firesc. Au fost cheltuite doar 13 milioane de euro, pentru aducerea extremei Adam Hlozek de la Sparta Praga. A mai venit sub formă de împrumutat Callum Hudson-Odoi, de la Chelsea. Debutul în actuala stagiune este extrem de modest, doar 4 puncte obținute în primele 6 runde de campionat. „Farmaciștii” sunt penultimii. Au pierdut și primul meci din grupa de Champions League, 0-1 pe terenul lui Club Brugge. Seoane are probleme mari de efectiv. Lipsesc vedeta Florian Wirtz, mijlocașul central Palacios, extremele Adli și Bellarabi. 

Atletico vine cu un moral excelent, după cea mai clară victorie a sezonului, 4-1 contra lui Celta Vigo. Madrilenii sunt pe 7 în La Liga, cu 10 puncte, la doar două lungimi de podium. Au început cu o victorie și în Liga Campionilor. A fost un 2-1 palpitant contra lui FC Porto, toate golurile fiind semnate în minutele de prelungire. Nici Atletico nu a sparta banca în mercato. A cheltuit chibzuit, dar a adus fotbaliști în pozițiile cheie. Au venit fundașii laterali Nahuel Molina și Sergio Reguilon sau închizătorul Axel Witsel. 

cota2.ro

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE VALABIL AZI PE BETFAIR SPORTSBOOK AICI

Leverkusen și Atletico Madrid s-au tot întâlnit în ultimii ani în Liga Campionilor, 3 „duble” începând cu anul 2015. Trupa lui Simeone a câștigat 3 partide, Leverkusen 2 iar una s-a încheiat indecis. Alte informații interesante:  

• Leverkusen a pierdut 6 dintre cele 8 meciuri disputate în acest sezon

• Atletico Madrid are 2 victorii și o remiză în deplasările stagionale. A încasat un singur gol și a marcat 5

• doar 15 șuturi pe spațiul porții lui Oblak au avut adversarele lui Atletico în primele 5 etape de campionat, o defensivă extrem de ermetică

• 5.80 șuturi pe poartă/meci a expediat Atletico în acest debut de sezon

• revenit de la Juventus, Morata a confirmat forma bună din pregătire. Are deja 3 goluri în La Liga

• Lotul lui Atletico Madrid este mai valoros, cotat la 651.50 milioane de euro, față de 475.85 milioane cel al lui Leverkusen. 

Am jucat acest pariu în cadrul proiectului Challenge Cota2 și voi miza tot câștigul obținut la pasul precedent, postat ieri! Puteți vedea selecția mea în clipul video de mai jos!




Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leverkusen vs Atletico Madrid
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro