Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Barcelona

Superbet

Bayern Munchen - Barcelona, programat la ora 22:00, este meciul zilei în grupele Ligii Campionilor. Julian Nagelsmann și-a propus o schimbare de sistem la Bayern, urmare a cedării golgeterului Robert Lewandowski chiar la Barcelona. Jocul bavarezilor a fost încântător în primele luni ale sezonului, în ciuda celor 3 remize din campionat. Bayern a câștigat Supercupa Germaniei, 5-3 contra lui Leipzig, iar la debutul în grupa C din Liga Campionilor s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Inter. Nagelsmann are o mulțime de soluții pentru faza ofensivă, acolo unde în vară a fost adus și starul Sadio Mane. Cu toate astea, le acordă credit și tinerilor. La 19 ani, Jamal Musiala a devenit o certitudine, deja 6 reușite stagionale. În meciul din week-end, remiza 2-2 cu Stuttgart, s-a evidențiat francezul și Mathys Tel. În vârstă de doar 17 ani, el a devenit cel mai tânăr marcator al lui Bayern în Bundesliga. Din toate timpurile!

Barcelona nu mai are timp de recunostrucție, așa că a mizat all-in în această vară. A reușit să îl aducă pe Lewandowski, iar pe lângă el au fost plătite 108 milioane de euro pentru Kounde și Raphinha. Din postura de jucători liber de contract s-au mai alăturat alte două vedete, Kessie și Christensen. În aceste condiții, Xavi e obligat să câștige cel puțin un trofe major, Liga Campionilor sau La Liga. Începutul de sezon este încurajator. Catalanii au 13 puncte în primele 5 runde din competiția internă, locul secund după Real Madrid, și au zdrobito-o pe Viktoria Plzen în primul meci din grupa de Champions League, scor 5-1. 

cota2.ro

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Bayern și Barcelona au fost adversare și în ediția trecută a Ligii Campionilor. Nemții câștigau ambele partide din grupă cu același scor, 3-0. Alte informații și statistici interesante: 

• Bayern și Barcelona au mai disputat un meci recent, în august 2020. Trupa din Munchen se impunea cu un istoric 8-2 în sferturile Ligii Campionilor

• Muller, Gnabry și Kimmich marcau atunci. Toți 3 sunt anunțați titulari și astăzi

• 19 goluri a marcat Bayern în primele 5 etape din Bundesliga

• 23.67 ocazii de gol/meci și-a creat Bayern în acest sezon

• Barcelona a punctat de 15 ori în primele 5 runde din La Liga

• Lewandowski are un start fabulos la Barcelona. A marcat 9 goluri în primele 6 apariții oficiale

• 19.20 ocazii/gol meci are Barcelona în actuala stagiune. 

Superbet oferă un pariu extrem de interesant pentru Bayern - Barcelona: GG în ambele reprize, la o cotă de @7.50 pe care îl voi încerca folosind o miză mai mică

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern Munchen vs Barcelona
Pronostic:
GG în ambele reprize
Cota
7.50
Cota finala: 7.50
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro