Ponturi Pariuri Fotbal Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

De la ora 22:00, pe ”BayArena”, Bayer Leverkusen primeste vizita celor de la Atletico Madrid , intr-un meci din cadrul etapei a doua din Grupa B a Ligii Campionilor.

Bayer Leverkusen a pierdut primul meci din grupa, 0-1 in fata celor de la Club Brugge. Trupa lui Seoane Gerardo are rezultate jalnice in acest debut de sezon, acestia clasandu-se pe penultimul loc in Bundesliga. Germanii vin dupa un rezultat pozitiv in ultima etapa din campionat, 2-2 in deplasare la Hertha Berlin. Leverkusen are infrangeri pe linie in ultimele 3 meciuri de pe teren propiu si de fiecare daca a incasat minim doua goluri. Cu o defensiva nesigura, asa cum regasim la echipa germana, in fata unui adversar de calibru, imi e greu sa cred ca vor scapa fara 2-3 goluri primite.

cota2.ro

Atletico Madrid s-a impus dramatic in primul joc din aceasta grupa, 2-1 contra celor de la Porto, cu un gol al victoriei marcat in minutul 90+11, asta dupa ce portughezii au reusit egalarea in minutul 90+6. Trupa lui Simeone are doar o singur infrangere in ultimele 14 meciuri, iar in ultima etapa din LaLiga au demolat-o pe Celta Vigo cu 4-1. Atletico are 7 victorii si un egal in ultimele 8 deplasari, iar jocul ofensiv al echipei considerate de multa lume ca se apara cu toti jucatorii, merge destul de bine. Atletico e favorita, mai ales ca intalneste un adverdar cu foarte multe probleme, in special in compartimentul defensiv.

Pontul meu nu poate merge decat pe un succes al oaspetilor avand in vedere aspectele prezentate. Totusi, imi iau ca marja, handicapul asiatic de -0.25 care imi ofera sansa de a recupera jumatate din miza in cazul unui rezultat de egalitate. De un succes al gazdelor nu cred ca poate fi vorba in acest duel. Asadar, pontul meu pentru acest meci este ”Atletico Madrid -0.25 AH”, la o cota de 2.38, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico Madrid -0.25
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro