Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs FC Barcelona

BETFAIR SPORTSBOOK

Bayern Munchen - FC Barcelona

De la ora 22:00, pe ”Allianz Arena”, Bayern Munchen primeste vizita celor de la FC Barcelona, intr-un meci din cadrul etapei a doua din Grupa C a Ligii Campionilor.

Bayern Munchen si-a inceput aventura europeana cu un succes pe terenul celor de la Inter Milano, scor 2-0. In ciuda acestei victorii, Bayern are numai putin de trei rezultate de egalitate consecutive in Bundesliga: 1-1 vs Borussia Monchengladbach, 1-1 vs Union Berlin si 2-2 vs Stuttgart. In ultimele 5 meciuri de pe propriul teren, Bayern a reusit doar un succes cu Wolfsburg, scor 2-0, iar acest parcurs nu e unul care sa sune prea bine, mai ales ca vorbim totusi de Bayern Munchen. Adversarul de azi e unul de un cu totul alt calibru si ma astept ca pe alocuri, defensiva echipei favorite, in viziunea boomakerilor, sa aiba mari probleme.

cota2.ro

FC Barcelona a inceput si ea cu dreptul aceasta noua editie de UEFA Champions League cu un succes clar pe teren propriu contra celor de la Viktoria Plzen, scor 5-1. Lewandowski e intr-o forma de zile mari la echipa ”catalana”, acesta marcand un hattrick cu cehii si reusind sa puncteze in ultimele 5 meciuri oficiale ale Barcelonei. Polonezul e golgeterul la zi atat din UEFA Champions League, cat si din LaLiga, iar in seara asta cred ca va da totul pentru a reusi sa marcheze, avand in vedere plecarea sa de la Munchen. Barcelona e neinvinsa in ultimele 14 meciuri, iar moralul e la cote maxime dupa ultimele 4 succese la rand in care trupa lui Xavi a marcat de fiecare data minim 3 goluri.

Cotele pe goluri sunt mizerabil de mici si nu as risca un over 4.5 pentru o cota buna. Bookmakerii se asteapta la multe reusite cum de altfel cam toata lumea se asteapta. Eu am incredere in Lewandowski care pur si simplu e o ”masinarie de goluri”. Pontul meu pentru acest duel este un COMBO format din doua selectii, anume: Lewandowski inscrie sau ofera o pasa decisiva + Lewandowski are minim un sut in fiecare repriza. Cota acestui COMBO este de 2.31 si poate fi creata pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern Munchen vs FC Barcelona
Pronostic:
Lewandowski inscrie sau ofera o pasa decisiva + Lewandowski are minim un sut in fiecare repriza
Cota
2.31
Cota finala: 2.31
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro