Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs RB Leipzig

Superbet

Real Madrid primește vizita lui RB Leipzig în runda secundă a grupei F din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 22:00. Real Madrid, campioana en-titre și deținătoarea recordului de trofee în Liga Campionilor, a început perfect și ediția actuală, o victorie cu 3-0 pe terenul lui Celtic. Trupa lui Carlo Ancelotti are victorii pe linie și în competiția internă, 15 puncte din 15 posibile și un golaveraj 15-5. Lotul „galacticilor” a rămas aproape neschimbat față de stagiunea trecută. În locul lui Casemiro a sosit francezul Aurelien Tchouameni, iar integrarea lui a fost una perfectă. În absența lui golgeterul Karim Benzema, accidentat, la rampă au ieșit brazilienii Vinicius Jr. și Rodrygo, ambii marcatori în victoria din week-end, 4-1 contra lui Mallorca. 

RB Leipzig a fost ciuca bătăilor în acest debut de sezon. A pierdut Supercupa Germaniei în fața lui Bayern, scor 3-5, a câștigat doar 2 meciuri din primele 6 în Bundesliga, iar în prima rundă din Liga Campionilor a suferit o adevărată umilință pe teren propriu, 1-4 împotriva unui Sahtior rămas fără principalele staruri și care s-a antrenat vara asta pe unde a apucat. Consecința a fost firească, demiterea antrenorului Domenico Tedesco. Locul i-a fost luat de Marco Rose, fostul manager al Borussiei Dortmund. 

cota2.ro

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Real Madrid și RB Leipzig nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici înaintea disputei de pe Santiago Bernabeu: 

• Real Madrid a câștigat toate cele 7 meciuri oficiale disputate în acest sezon, indiferent de competiție

• Real Madrid a marcat cel puțin 2 goluri în fiecare dintre cele 7 partide amintite

• 21.40 ocazii de gol/meci și-a creat Real Madrid în acest sezon de La Liga, de departe cea mai bună medie din campionat

• Real e prima și la capitolul șuturi expediate pe spațiul porților adverse, 7.80 execuții/partidă

• în comparație, RB Leipzig are o medie de doar 4.33 șuturi pe poartă/meci în Bundesliga

• Real Madrid a depășit faza grupelor în Liga Campionilor în precedentele 25 de participări, record absolut al competiției.

Cota pentru victoria lui Real Madrid este @1.60

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs RB Leipzig
Pronostic:
1
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro