Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Borrusia Dortmund

BETFAIR EXCHANGE

Manchester City și Borussia Dortmund se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei G din Liga Campionilor. Manchester City, campioana Angliei, este din nou considerată principala favorită la câștigarea Ligii Campionilor. Pep Guardiola nu a reușit să ducă niciodată la bun sfârșit această misiune, dar acum are un mare avantaj. Transferul lui Erling Haaland, chiar de la Dortmund, a transformat-o pe City într-o adevărată mașinărie de goluri. Filosofia de joc a lui Guardiola mai avea nevoie de o singură piesă, un atacant cu simțul porții, care să fie mereu acolo unde ajung pasele lui de Bruyne sau Bernardo Silva. Haaland a jucat în 8 meciuri în actualul sezon, marcând 12 goluri. Trupa din Manchester ocupă locul secund în Premier League, neînvinsă în primele 6 runde, iar în Champions League a debutat cu o victorie clară, 4-0 pe terenul celor de la FC Sevilla. 

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe meciul dintre Manchester City și Dortmund AICI

Borussia Dortmund trebuie să învețe să se descurce fără Haaland în acest sezon. Managerul Edin Terzic găsise un înlocuitor bun, pe Haller, dar vârful ivorian a aflat că suferă de o boală teribilă și că are nevoie de o pauză lungă. Și Borussia a câștigat primul meci din grupă, 3-0 acasă contra lui FC Copenhaga. În campionat a suferit deja două înfrângeri în 6 runde, inclusiv una dureroasă în week-end, 0-3 cu Leipzig. Ocupă doar locul 5. Lista indisponibililor este una lungă: Dahoud, Hazar, Morey Bauza sau Kobel. 

cota2.ro

Manchester City și Borussia Dortmund s-au întâlnit recent în Liga Campionilor, în sferturile ediției 2020/2021. Elevii lui Guardiola câștigau ambele manșe cu același scor, 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Manchester City a câștigat toate cele 3 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon

• City a marcat 14 goluri în cele 3 partide de pe Ettihad Stadium

• Erling Haaland a marcat 9 goluri în ultimele 4 meciuri oficiale. A reușit o „dublă” și în meciul cu Sevilla din Ligă

• 17.16 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în acest sezon de Premier League

• și Dortmund are o medie decentă în Bundesliga, 12.67 oportunități de gol/partidă

• 10 goluri a primit Dortmund în cele 4 deplasări europene din sezonul trecut. 3 dintre meciuri au fost GG. 

Pe Betfair Exchange, cota pentru pariul victorie Manchester City și ambele formații marchează este @2.60

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Borrusia Dortmund
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: 8.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro