Ponturi Pariuri Tenis Maryna Zanevska vs Erika Andreeva

BETANO

În turul secund la București Challenger avem meciul dintre Maryna Zanevska și Erika Andreeva.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Maryna Zanevska este o sportivă ce reprezintă Belgia, aflată pe locul 100 WTA. Deși nu mai este la prima tinerețe, Maryna este o jucătoare constantă, care nu își depășește limitele însă rămâne pe linia de plutire. Anul 2021 a fost cel mai bun din cariera sa reușind să câștige 3 turnee printre care și primul WTA din carieră, în Polonia. Anul acesta are victorii cu Martic, Juvan ori Linette, jucătoare bune din top 100, însă per total evoluțiile sale au fost mai degrabă modeste. Din ultimele 9 turnee jucate, Zanevska a trecut doar la Hamburg de turul secund, acolo unde a ajuns până în semifinale, aceasta fiind cea mai bună performanță a anului. A trecut în primul tur de Bronzetti, pierzând un singur game deși pornea cu șansa a doua. 

Erika Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 18 ani, clasată pe locul 139 WTA. Ea a făcut de puțin timp trecerea la senioare însă se anunță un nume de luat in seamă în tenisul feminin în următorul deceniu. Andreeva a impresionat în turneele ITF acolo unde a câștigat deja 3 titluri și a mai jucat alte câteva finale. Vine la București după o prestație solidă la USOpen unde a trecut 3 tururi de calificări și a fost foarte aproape să ia set Petrei Kvitova una dintre cele mai bune jucătoare pe hard. În primul tur aici a trecut de Cociaretto fiind foarte bună la retur. 

Voi merge pe mâna jucătoarei din Rusia, o jucătoare pe care am urmarit-o și de care sunt convins că vom auzi multe lucruri frumoase în viitorul apropiat. Zanevska este și ea o jucătoare bună, însă este extrem de inconstantă și nu stă nici foarte bine fizic fiind nevoită să abandoneze la Bari, la turneul premergător acestuia. Merg pe victorie Andreeva .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maryna Zanevska vs Erika Andreeva
Pronostic:
Victorie Erika Andreeva
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 6.16
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro