Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.17

BETANO

CS Afumați și Metaloglobus se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în turul III al Cupei României. CS Afumați este favorită la calificarea în play-off-ul pentru promovare din Seria 3 a Ligii a 3-a. Echipa este pregătită de Vasile Neagu, unul dintre cei mai longevivi manageri din fotbalul românesc, aflat în același post din 2010. Lotul nu este deloc unul rău, din el făcând parte fotbaliști cu experiență la nivelul primelor eșaloane, precum Răzvan Avram, Alexandru Ciucur, Mugurel Dedu sau fundașul central Adrian Popa, cândva considerat o mare speranță a lui Dinamo. 

Metaloglobus nu va fi cu gândul la meciul din Cupă. Traversează o perioadă complicată în campionat, ocupând ultimul loc în Liga 2, cu un singur punct obținut în primele 6 runde. Antrenorul Eugen Trică tocmai a fost demis, iar în locul lui încă nu a sosit nimeni. Peste 3 zile, Metaloglobus va avea iar meci în campionat, contra lui CSM Slatina, așa că veteranii, printre care și căpitanul Ovidiu Herea, ar trebui menajați.

cota2.ro

• CS Afumați ocupă locul 2 în Seria 3 din Liga 3. Are 6 puncte obținute în primele 3 runde și un golaveraj 7-3

• în week-end, cei de la CS Afumați au câștigat meciul disputat pe teren propriu contra lui Înainte Modelu, scor 3-1

• doar 3 goluri a înscris Metaloglobus în primele 6 etape din Liga 2. A încasat 9.

Pe Betano, cota pentru calificarea lui CS Afumați este @1.50.

🔥🔥🔥 52 de RON pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pe Betano! Click AICI pentru încasare!

Aerostar Bacău și FK Csikszereda se întâlnesc joi, de la ora 16:30, în turul III al Cupei României. Aerostar Bacău, formație antrenată de Mihai Ionescu, evoluează în Seria 2 din al treilea eșalon. Nu are nume sonore în lot, dar speră la un loc în play-off, deși concurența este acerbă cu Râmnicu Sărat, Metalul Buzău și CSM Focșani. Aerostar a strâns 6 puncte în primele 3 etape, dar vine după un eșec pe teren propriu contra Metalului, scor 2-3. 

Csikszereda este cea mai în formă formație din Liga 2. Vine după 4 victorii consecutive, 3 dintre ele obținute chiar în fața rivalelor la play-off, CSA Steaua, Gloria Buzău și Unirea Slobozia. Harghitenii au urcat pe locul 5 al clasamentului. Francisc Dican are la dispoziție un lot suficient de bun, atât valoric cât și numeric, pentru a face față în ambele competiții. 

• Aerostar Bacău a avut nevoie de lovituri de departajare în precedentul tur din Cupa României, deși pornea mare favorită în fața lui Dinamo Bacău

• 12-5 este golaverajul lui Csikszereda în acest sezon de Liga 2

• 3.35 milioane de euro valorează lotul celor de la Csikszereda.

Pe Betano, cota pentru calificarea lui Csikszereda este @1.40. 

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Sahtior Donetsk și Celtic FC se întâlnesc în runda secundă a grupei F din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 19:45. Sahtior a reușit cea mai mare surpriză a primei săptămâni din Ligă, o victorie cu 4-1 pe terenul lui Leizpig. În condiții normale, anii trecuți, acest lucru nu ne-ar fi mirat atât de tare. Doar că din cauza războiului din Ucraina, campioana s-a antrenat pe unde a apucat, prin străini, iar multe vedete au părăsit formația. Croatul Igor Jovicevic, noul antrenor, are în continuare un lot decent, cotat la 80 de milioane de euro. În campionat, Sahtior are 10 puncte în primele 4 runde. 

Celtic, campioana Scoției, vine odihnită în Polonia, locul disputării meciului cu Sahtior. Din cauza morții Reginei Elisabeta a II-a, meciurile din week-end nu s-au jucat în Regat. Formația antrenată de Ange Postecoglou are un start aproape perfect de sezon. Pe plan intern a câștigat toate partidele disputate, dar a fost învinsă la debutul în Ligă, 0-3 de Real Madrid. Echipa arată însă bine, practică un fotbal foarte ofensiv, rapid.

• Sahtior are o serie de 4 victorii consecutive în toate competițiile

• Sahtior a avut o eficiență maximă în victoria cu Leipzig, 4 goluri din 4 șuturi trimise pe poartă

• 25 de goluri a marcat Celtic în primele 6 etape de campionat

• Celtic are 3 jucători în mare formă în acest debut de sezon: Jota (4 goluri, 4 pase), Liel Abada (6 goluri), Kyogo Furuhashi (6 goluri).

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.42. 

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe meciul dintre Manchester City și Dortmund AICI

Rangers FC și SSC Napoli se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor. Rangers - Napoli ar fi trebuit să se dispute marți seară. Din cauza numărului mare de forțe de ordine dispus pentru ceremoniile în memoria Reginei Elisabeta a II-a, UEFA a decis să amâne cu 24 de ore partida. Pentru Giovanni van Bronckhorst au fost cu siguranță unele apăsătoare. Vicecampioana Scoției vine după două înfrângeri rușinoase, ambele cu 0-4. A pierdut cu rivala Celtic în campionat și cu Ajax în Ligă. 

La Napoli, moralul este la cele mai înalte cote. Trupa lui Luciano Spalletti este lider în Serie A, neînvinsă și cu 14 puncte în primele 6 runde, iar la debutul în grupa de Champions League a făcut un meci magistral pe teren propriu contra lui Liverpool, victorie 4-1. Transferurile făcute în vară se dovedesc extrem de inspirate. Cel mai lăudat este georgianul Khvicha Kvaratskhelia, autor deja a 4 goluri și a 2 pase decisive.  

• 7 fotbaliști indisponibili are Rangers pentru acest meci. Printre ei se numără Ianis Hagi, Helander, McLaughlin, Roofe sau Ofoborh

• după 6 etape disputate din campionatul Scoției, Rangers este deja la 5 lungimi în spatele lui Celtic

• Napoli nu a mai pierdut un meci din luna aprilie

• 446.05 milioane de euro valorează lotul lui Napoli. Cel al lui Rangers este cotat la 127.33 milioane

• 21.17 ocazii de gol/meci și-a creat Napoli în acest sezon de Serie A, de departe cea mai ridicată medie din competiție. 

Pe Betano, cota pentru Niciun pariu pe egal (DNB) Napoli este @1.40. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Afumați vs Metaloglobus
Pronostic:
Afumați se califică
Cota
1.50
Aerostar Bacău vs Csikszereda
Pronostic:
Csikszereda se califică
Cota
1.40
Sahtior Donetsk vs Celtic
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Rangers vs Napoli
Pronostic:
Napoli DNB
Cota
1.40
Cota finala: 4.17
Profit: 9.51
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro