Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.52

BETFAIR SPORTSBOOK

Liga Campionilor continuă meciurile din etapa a 2-a a noului sezon, iar partidele de azi par să se desfășoare în zodia golurilor multe. Sau golurilor foarte multe, dacă ținem cont că pe biletul de azi vom alege selecții destul de curajoase.

Manchester City - Borussia Dortmund și Maccabi Haifa - PSG sunt duelurile de miercuri din Liga Campionilor care au un mare potențial în ceea ce privește pariurile pe goluri. Cotele pentru soliști sunt destul de mici, dată fiind diferența de potențial, dar ”cetățenii” și parizienii ne pot aduce profit excelent dacă se vor dezlănțui în ofensivă.

cota2.ro

MANCHESTER CITY - BORUSSIA DORTMUND (22:00) - Atât City cât și Dortmund au avut un start perfect în prima etapă. Trupa lui Guardiola n-a avut milă de Sevilla, victorie cu 4-0, în timp ce Borussia a pus-o la respect pe Copenhaga, succes cu 3-0. Cele două echipe s-au întâlnit și în sferturile de finală din sezonul 2020/2021, cu Manchester City mergând mai departe după o dublă victorie identică: 2-1. Acum, avem nevoie de încă un gol în plus față de duelurile directe recente pentru a bifa un pariu ”win”, iar pentru acest lucru mizăm atât pe forma fabuloasă a lui Haaland, dar și pe posibilitatea ca Dortmund să reușească și ea să deblocheze tabela pe Etihad.

MACCABI HAIFA - PSG (22:00) - PSG este favorită certă într-o grupă cu Juventus, Benfica și Maccabi Haifa, iar israelienii, mai mult ca sigur, vor încerca doar să limiteze proporțiile scorurilor în fiecare întâlnire din grupă. Maccabi a început cu un eșec la Lisabona, 0-2 cu Benfica, în timp ce PSG a câștigat la limită cu Juventus, 2-1, într-o partidă unde, totuși, Mbappe, Messi, Neymar și restul superstarurilor din Paris puteau să înscrie, lejer, minimum 4 sau chiar 5 goluri. Desigur că, pe final, puteau să și piardă victoria, dar acum noi ne vom baza pe forța ofensivă a campioanei Franței. Ar putea fi un meci în care PSG să facă golaveraj.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 3,5 goluri
Cota
1.90
Maccabi Haifa vs PSG
Pronostic:
Peste 3,5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 3.52
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro