Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

Superbet

Manchester City - Borussia Dortmund

Ambele echipe au castigat la zero in prima etapa a grupelor din UEFA Champions League. Manchester City s-a impus pe terenul Sevilliei cu scorul de 4-0, in timp ce Borussia Dortmund a invins-o pe teren propriu, pe Copenhaga, scor 3-0. Diferenta dintre cele doua formatii e uriasa si ma astept ca ”cetatenii” sa se impuna destul de clar. Haaland isi va intalni fosta echipa si sincer sa vin, nu stiu daca ii va fi mila de ea. Astept un gol din partea norvegianului, dar in principiu cred ca englezii se vor impune la doua sau chiar trei goluri diferent.

cota2.ro

Real Madrid - RB Leipzig

Real Madrid are o grupa usoara in UEFA Champions League, iar in primul meci din Grupa F, s-a impus la Glasgow, in faca lui Celtic, cu scorul de 3-0. De partea cealalta, RB Leipzig a pierdut total surprinzator pe teren propriu in fata celor de la Shakhtar Donetsk, scor 1-4, iar aceasta deplasare pe ”Bernabeu” nu se anunta a fi una grea, ci una infernala. Chiar daca lipseste Benzema, Vinicius e intr-o forma de zile mari, acesta reusind sa marcheze in ultimele 5 partide. Imi e greu sa cred ca nu va fi unul dintre remarcatii partidei. Vorbim totusi de cel mai bun dribler din LaLiga, conform statisticilor din partidele jucate de echipa sa pe propriul teren (4.5 / meci).

Juventus - Benfica

Duelul dintre Juventus si Benfica se anunta a fi unul extrem de interesant deoarece vorbim de duelul echipelor care se vor lupta pentru pozitia secunda. Italienii nu au amintiri prea placute cu echipele din Portugalia si e de asteptat ca acestia sa aiba un meci dificil. Benfica e lider in Grupa H dupa ce s-a impus cu 2-0 pe teren propriu in fata celor de la Maccabi. Juventus a pierdut cu 1-2 duelul cu PSG si spera la rezultate bune, care insa intarzie sa apara. Vlahovic e asul lui Allegri si ma astept ca sarbul sa faca un meci bun. Cred ca acesta poate trimite cel putin un sut pe poarta in cele 90 de minute de joc.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Borussia Dortmund
Pronostic:
1
Cota
1.22
Real Madrid vs RB Leipzig
Pronostic:
Vinicius Junior - 1+ suturi pe poarta
Cota
1.35
Juventus vs Benfica
Pronostic:
Dusan Vlahovic - 1+ suturi pe poarta
Cota
1.25
Cota finala: 2.06
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro