Ponturi Pariuri Fotbal Bodo Glimt vs FC Zurich

Superbet

56 de Lei FreeBet + 279 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI


Bodo/Glimt și FC Zurich se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei A din Europa League. Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, confirmă cu fiecare meci european că sfertul de finală din ediția trecută de Conference League nu a fost o întâmplare. Anul acesta a fost la câteva minute de calificarea în grupele Ligii Campionilor. A fost eliminată de Dinamo Zagreb în prelungirile manșei retur a play-off-ului. Ajunși în Europa League, norvegieii au reușit deja o surpriză în prima rundă, remiză 1-1 pe terenul lui PSV. Meciul a fost unul excelent, cu o poesie de 53% de partea lui Bodo/Glimt, 9 ocazii de gol și 4 șuturi expediate pe spațiul porții adverse. Efortul formației pregătite de Kjetil Knutsen se vede decontează însă în competiția internă. A pierdut ultimele două meciuri și a odată cu ele contactul cu liderul Molde. 

cota2.ro

FC Zurich, campioana surprinzătoare a Elveției, a început sezonul european cu o mare decepție, eliminare încă din turul II preliminar al Ligii Campionilor, în fața lui Qarabag. Au urmat două duble trecute la pas în Europa League, contra lui Linfield și Hearts. Debutul în grupa A a fost chiar împotriva principalei favorite la câștigarea trofeului, Arsenal. Zurich nu s-a făcut de râs, un eșec 1-2 pe teren propriu. În campionat, situația este îngrozitoare pentru formația pregătită de Franco Foda. Zurich a obținut doar 2 puncte în primele 8 etape și împarte ultima poziție a clasamentului cu Winterthur. 

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Bodo/Glimt - FC Zurich: 

• Bodo/Glimt deține o performanță fabuloasă. A câștigat ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu în cupele europene, chiar dacă printre adversare s-au numărat nume importante precum AS Roma (de 2 ori), CSKA Sofia, Zorya, Celtic, AZ Alkmaar sau Dinamo Zagreb

• în actualul sezon european, Bodo/Glimt a câștigat cele 4 dispute de pe teren propriu fără să primească gol: 3-0 cu Klaksvík, 8-0 cu Linfield, 5-0 cu Zalgiris și 1-0 cu Dinamo Zagreb

• Bodo/Glimt a primit 7 goluri în ultimele 2 meciuri de campionat

• 3.8 goluri este media golurilor în meciurile lui Bodo/Glimt din prima ligă norvegiană

• 6-19 este golaverajul lui FC Zurich în primele 8 etape de campionat

• ultimele 4 meciuri disputate de Zurich au fost GG3+.

Pariul combinat 1X și peste 2.5 goluri are cota @1.80.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bodo Glimt vs FC Zurich
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro