Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Anderlecht

Superbet

FCSB și Anderlecht se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 2-a din grupele UEFA Conference League. Disputa va avea loc pe Arena Națională, iar dreptatea pe teren va fi împărțită de o brigadă de arbitri din Austria.

În prima etapă, FCSB a cedat la Londra, contra lui West Ham, 1-3, în timp ce Anderlecht a învins-o la limită, 1-0, pe Silkeborg.

cota2.ro

Pentru pariul de azi vom merge pe un pont care, în runda inaugurală, a fost câștigător la FCSB, dar care nu s-ar fi concretizat și la duelul belgienilor. Avem nevoie de goluri și, în același timp, de lovituri de la colțul terenului. O combinație care poate ieși fără probleme, mai ales că duelul de la București se anunță unul deschis, cu multe faze de poartă.

  • La partida de azi, Nicolae Dică va reveni la sistemul 4-2-3-1, cu Olaru și Edjouma în fața apărării și cu Tavi Popescu în spatele lui Compagno. Benzile vor fi asigurate de Florinel Coman și Andrei Cordea;
  • FCSB a primit gol în fiecare dintre ultimele 7 partide;
  • FCSB a fost implicată în meciuri cu minimum 2 goluri în ultimele 7 partide;
  • FCSB a bifat 7 meciuri cu GG consecutive;
  • Anderlecht vine la București după înfrângerea din campionat, 1-2 cu Westerlo;
  • Fosta campioană a Belgiei are un început ratat de campionat - 10 puncte în primele 8 etape și doar locul 9 în clasament;
  • FCSB și Anderlecht s-au întâlnit ultima dată într-un meci european în 1994, în grupele Ligii Campionilor - 1-1 la București și 0-0 la Bruxelles.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Anderlecht
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 8,5 cornere
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro