Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETANO

Ziua de joi vine la pachet cu meciuri din Europa League, iar oferta s-a îmbogățit din sezonul trecut, de la inaugurarea UEFA Conference League. Așadar, vești bune pentru pariori: multe meciuri bune de adăugat bilete și după terminarea zilelor de marți și miercuri, atunci când ne concentrăm puternic pe jocurile tari din Liga Campionilor.

Suntem focusați pe ce se întâmplă în Italia și Olanda, asta pentru că biletul nostru de azi este format din două ponturi pentru jocurile AS Roma - HJK Helsinki și Feyenoord - Sturm Graz.

cota2.ro

FEYENOORD - STURM GRAZ (19:45) - Feyenoord a bifat un start fals de Europa League. În prima etapă din Grupa F, olandezii au pierdut deplasarea de la Roma, cu Lazio, scor 2-4. Acum, Feyenoord trebuie să recupereze punctele pierdute în fața lui Sturm Graz, echipă care a început bine stagiunea europeană: succes la limită cu Midtjylland, 1-0.

Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2000 - 2001, în preliminariile din Liga Campionilor. Sturm Graz câștiga cu 2-1 pe teren propriu, în timp ce duelul de la Rotterdam se termina la egalitate, 1-1. Ambele formații vin după succese fără gol primit în duelurile din campionat. Sturm a câștigat la Klagenfurt (2-0), în timp ce Feyenoord s-a impus pe De Kuip în derby-ul cu Sparta Rotterdam, 3-0.

AS ROMA - HJK HELSINKI (22:00) - Jose Mourinho a început din nou cu stângul aventura din Europa cu AS Roma, așa cum se întâmpla și în sezonul trecut din Conference League. Până la urmă, romanii și-au revenit și au câștigat competiția. Acum, în Europa League, AS Roma a început grupa cu eșec în Bulgaria, contra lui Ludogoreț, scor 1-2. Pe Olimpico sosește HJK Helsinki, echipă care e cotată cu șansele cele mai mari pentru a ocupa ultimul loc din grupă.

Finlandezii au avut meci cu Betis în prima etapă, ibericii reușind să se impună cu 2-0, la capătul unui meci pe care l-au controlat în mare parte.

Înaintea meciului direct din Europa League, Roma și HJK au bifat victorii identice în competițiile interne: 2-1! Italienii au câștigat la Empoli, în timp ce HJK a trecut de Honka.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AS Roma vs HJK Helsinki
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.45
Feyenoord vs Sturm Graz
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.28
Profit: 12.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro