Ponturi Pariuri Tenis Katerina Siniakova vs Jasmine Paolini

UNIBET

În sferturile de finală ale turneului de la Portoroz, Slovenia, avem meciul dintre Katerina Siniakova și Jasmine Paolini. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul propus.

cota2.ro

Katerina Siniakova este o sportivă din Cehia de 26 ani, clasată pe locul 82 WTA. Ea a fost mult mai sus în clasament, însă în ultimii ani s-a axat pe proba de dublu, acolo unde alături de compatrioata Krejcikova formează cea mai bună echipă din lume, proaspăt câștigătoare la US Open. Chiar și așa, Siniakova rămâne o jucătoare bună, în special pe hard unde își pune în valoare loviturile puternice. Anul acesta are un titlu la turneul ITF de la Grodzisk, Polonia, dar și alte victorii contra Emei Răducanu, Begu ori Linette. Aici a jucat foarte bine trecând fără set pierdut de Trevisan și Burrage.

Jasmine Paolini este o jucătoare de 26 ani din Italia, momentan pe locul 55 WTA. Ea este o jucătoare scundă care preferă suprafețele lente, având un serviciu destul de modest. Paolini joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. Anul acesta are semifinale la Varșovia și Palermo, însă pe zgură, de departe suprafața sa favorită.

Suprafața o avantajează clar pe Siniakova, o jucătoare mult mai solidă, cu lovituri puternice, greu de returnat. Totul depinde de cât de mult va greși jucătoarea din Cehia pentru că este clar ca ea va dicta ritmul. Merg pe victoria ei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Katerina Siniakova vs Jasmine Paolini
Pronostic:
Katerina Siniakova-2.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro