Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

Superbet

Zwolle și ADO Den Haag se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 7 din Eerste Divisie, al doilea eșalon al fotbalului olandez. PEC Zwolle a petrecut 16 sezoane pe prima scenă a fotbalului olandez. Cea mai bună clasare a fost un loc 6, obținut în anul 2015, iar cea mai mare performanță din istorie este Cupa cucerită în 2014. În ciuda retrogradării de anul trecut, conducerea l-a păstrat în funcție pe managerul Dick Schreuder. Decizia pare inspirată. Zwolle e prima în Eerste Divisie, neînvinsă, cu 19 puncte obținute în 7 etape. 

ADO Den Haag este un club obișnuit cu aerul tare al primei ligi. A petrecut acolo 13 sezoane consecutive înaintea retrogradării din anul 2021. Deși a păstrat un lot mult peste valoarea ligii secunde, anul trecut a ratat la mustață revenirea în Eredivisie. A pierdut finala play-off-ului după executarea loviturilor de departajare contra lui Excelsior. Instalarea lui Dirk Kuyt pe banca tehnică nu a adus rezultatele dorite. Den Haag este doar pe 16 în acest moment, cu 5 puncte strânse în 7 partide. 

cota2.ro

• 22 de goluri a marcat Zwolle în cele 7 meciuri din acest sezon, de departe cel mai bun atac din campionat

• 4.3 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Zwolle din acest sezon. Toate cele 7 partide au fost over 2.5 

• și în cazul lui Den Haag media e ridicat, 3.0 goluri/meci

• 22.2 ani este media de vârstă a lotului celor de la ADO Den Haag, o lipsă evidentă de experiență. Nici Zwolle nu are o echipă bătrână, medie de 23.5 ani

• ultimele 4 meciuri disputate de Zwolle au fost GG.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează sau peste 2.5 goluri în meci este @1.28.

------------------

VVV Venlo - Jong PSV Eindhoven se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 7 din Eerste Divisie, liga secundă a Olandei. VVV Venlo este alt club obișnuit cu prima divizie olandeză. Retrogradarea din 2021 a zdruncinat puțin lucrurile. Echipa a fost schimbată din temelii, s-a încercat o reconstrucție, iar clasarea de sezonul trecut a venit firesc, doar locul 10. Din vară, formația a fost preluată de antrenorul Rick Kruys (37 de ani), fost interimar la Utrecht, aflat la prima aventură ca principal. Rezultatele sunt bune. Venlo este pe 6, cu 12 puncte obținute în primele 6 etape. 

Jong PSV, echipa secundă a clubului din Eindhoven, nu are drept de promovare în primul eșalon. În aceste condiții, reprezintă oportunitatea ideală unde tinerii din academie pot fi testați. Media de vârstă a lotului condus de Adil Ramzi este de doar 18.6 ani. În acest moment, Jong PSV ocupă locul 11, cu 8 puncte. 

• Jong PSV a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut contra lui Venlo, 4-1 și 2-1

• ultimele 6 partide directe dintre Venlo și Jong PSV au fost GG

• în toate cele 6 meciuri disputate de Venlo în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• toate cele 3 deplasări stagionale ale lui Jong PSV au fost GG.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează sau peste 2.5 goluri în meci este @1.30.

------------------

Aston Villa și Southampton se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 8 din Premier League.

Aston Villa are șansa să găzduiască primul meci de Premier League de după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Clubul pregătit de Steven Gerrard este într-o situație complicată în campionat, cu doar 4 puncte obținute în primele 6 runde. Asta deși lotul este unul stelar, cu alte 70 de milioane de euro investite în această vară. 

Ralph Hasenhüttl are un lot inferior la Southampton, dar a obținut două victorii surprinzătoare în actuala stagiune, 2-1 contra lui Chelsea și 2-1 cu Leicester. „Sfinții” sunt pe 12, cu 7 puncte. Oaspeții de astăzi nu pot folosi 2 fundași de bază, pe Tino Livramento și pe Duje Caleta-Car. 

• Aston Villa a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut contra lui Southampton, 4-0 și 1-0

• Aston Villa a înscris în ultimele 4 partide directe contra lui Southampton

• în ultimul meci disputat pe teren propriu, Aston Villa a obținut o remiză mare contra lui Manchester City, scor 1-1

• Southampton a încasat gol în fiecare meci din actuala stagiune. 

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Aston Villa este @1.22. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 3 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zwolle vs ADO Den Haag
Pronostic:
GGsau peste 2.5 goluri
Cota
1.28
VVV Venlo vs Jong PSV
Pronostic:
GGsau peste 2.5 goluri
Cota
1.30
Aston Villa vs Southampton
Pronostic:
Aston Villa marchează
Cota
1.22
Cota finala: 2.03
Profit: 10.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro