Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

Montpellier și Strasbourg se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 8 din Ligue 1. De la venirea lui Olivier Dall'Oglio pe banca tehnică, Montpellier a devenit una dintre cele mai atractive formații din Ligue 1. Campioana din 2012 și-a păstrat nucleul de sezonul trecut și are un start decent de campanie. A strâns 9 puncte în primele 3 runde, ocupând locul 10. Montpellier deține și scorul sezonului în Ligue 1, o victorie cu 7-0 pe terenul lui Brest!

Strasbourg, alături de „lanterna roșie” Ajaccio, sunt singurele formații fără victorie în acest sezon. Oaspeții de astăzi au strâns 5 puncte și ocupă primul loc retrogradabil. Managerul Julien Stéphan are mari probleme de efectiv. Conform presei din Hexagon vor lipsi, printre alții, inclusiv golgeterul Ludovic Ajorque sau Colin Dagba, fundașul adus de la PSG. 

cota2.ro

• Montpellier a câștigat ultimul meci disputat pe teren propriu contra lui Strasbourg, 1-0, pe 2 ianuarie 2022, în Cupa Franței

• 17 goluri a marcat Montpellier în acest sezon. Doar liderul PSG are o ofensivă mai bună

• în comparație, Strasbourg a înscris doar 5 goluri, a doua cea mai slabă defensivă din Ligue 1

• Strasbourg s-a impus ultima dată pe terenul lui Montpellier în anul 2004

• Montpellier este cea mai eficientă formație din prima ligă a Franței. 52% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost transformate în goluri.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Montpellier sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.45.

---------------------------

Tottenham și Leicester se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 8 din Premier League. Tottenham este neînvinsă în primele 6 etape din Premier League, performanță cu care se mai poate lăuda doar Manchester City. Cele două au câte 14 puncte și împart poziția secundă a clasamentului. Antonio Conte are un lot extraordinar, condus de „gemenii golului” Son și Kane. Managerul italian este lipsit și de accidentări. Singurul fotbalist indisponibil pentru disputa de azi este Lucas Moura. Tottenham trebuie să se revanșeze în fața fanilor, după eșecul suferit în Ligă, 0-2 pe terenul lui Sporting. 

Dintr-o pretendentă la primele 4 poziții, Leicester a devenit o candidată la salvarea de la retrogradare. „Vulpile” au un start rușinos de sezon. Au obținut un singur punct în primele 6 etape și ocupă ultima poziție în Premier League. Brendan Rogers are postul amenințat, iar jocul nu îi oferă prea multe motive de optimism.

• Tottenham a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Leicester sezonul trecut, 3-1 și 3-2

• Tottenham a câștigat toate cele 4 meciuri jucate sezonul acesta pe White Hart Lane

• 12-5 este golaverajul lui Tottenham în acest sezon. Leicester a marcat 8 goluri, dar a încasat 16

• 15.50 ocazii de gol/meci și-a creat Tottenham în acest campionat. Leicester are cifre rușinoase, doar 9.83 oportunități/partidă

• Leicester este victima favorită din cariera lui Harry Kane. Vârful englez a marcat 19 goluri în cele 18 meciuri disputate contra „vulpilor”.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri marcate de Tottenham este @1.50. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 4 a îndrăgitului proiect PIRAMIDA unde am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, miză pe care am retras-o după câștigarea pariului 3, iar acum voi miza pe pariul 4 tot profitul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Montpellier vs Strasbourg
Pronostic:
1X
Cota
1.45
Tottenham vs Leicester
Pronostic:
Tottenham peste 1.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro