Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETANO

Rapid București și CS Mioveni se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 11 din SuperLigă. Rapid are startul de sezon pe care îl așteptau toți fanii și visează la un titlu miraculos chiar în anul centenarului. Giuleștenii au 21 de puncte în acest moment și ocupă poziția secundă, la 3 lungimi în spatele Farului, dar cu un meci mai puțin jucat. Veștile bune au venit în cascadă în ultimele zile. Atacantul Kevin Luckassen s-a alăturat lotului, antrenorul Adrian Mutu va reveni pe bancă, după operația de apendicită, iar fanii vor umple din nou arena din Giulești. Sunt toate ingredientele pentru o victorie a Rapidului. 

CS Mioveni a sperat ca șocul schimbării antrenorului, Flavius Stoican în locul lui Alexandru Pelici, să scoată echipa din zona periculoasă. Adevărata problemă a argeșenilor este însă lotul, unul modest, din care a mai dispărut și golgeterul Bogdan Rusu, plecat la FCSB. Mioveniul este penultima în SuperLigă, cu doar 6 puncte obținute în 10 partide. 

cota2.ro

• Rapid are cea mai bună defensivă din campionat, 5 goluri încasate

• CS Mioveni are cel mai slab atac, doar 5 goluri marcate în 10 meciuri

• CS Mioveni are și a doua cea mai slabă apărare, 14 goluri încasate. Doar Chindia stă mai rău

• Rapid a câștigat toate cele 4 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon: 2-0 cu FCSB, 2-1 cu FC Argeș, 1-0 cu UTA și 1-0 cu U Cluj

• 16.31 milioane de euro valorează lotul Rapidului. Cel al Mioveniului este cotat la doar 6.18 milioane.

Pe Betano, cota pentru Rapid câștigă oricare repriză este @1.52.


🔥🔥🔥 52 de RON pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pe Betano! Click AICI pentru încasare!


Hamburger SV și Fortuna Dusseldorf se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 9 din liga secundă a Germaniei. Hamburger SV pornește într-o nouă aventură în care țintește revenirea în Bundesliga. Din 2019, anul retrogradării, a fost de fiecare favorită și de fiecare dată a ratat dramatic promovarea. S-a clasat pe 4, 4, 4 și 3. În această vară antrenorul Tim Walter a fost confirmat, iar conducerea a băgat serios mâna în buzunare, transferuri de 10 milioane de euro. Rezultatele sunt cele scontate. Hamburger are 18 puncte în 8 runde și ocupă poziția secundă. 

Fortuna Dusselodorf este o contracandidată la promovare. Un atu al oaspeților de astăzi îl poate reprezenta antrenorul. Daniel Thioune a pregătit-o până în mai 2021 chiar pe Hamburger SV. Lotul este unul decent, cotat la 23.85 milioane de euro, al 5-lea ca valoare din competiție. Cel al adversarilor de astăzi este cel mai valoros! După primele 8 runde, Fortuna ocupă locul 6, cu 14 puncte. 

• ambele meciuri directe disputate sezonul trecut între Hamburger SV și Fortuna Dusseldorf s-au încheiat la egalitate, scor 1-1

• toate meciurile directe disputate pe terenul lui Hamburger SV în acest secol au fost GG

• 3.3 este media golurilor în meciurile lui Dusseldorf din acest sezon

• Hamburger SV și Dusselford au câte un jucător pe podiumul golgeterilor din liga secundă germană, ambii cu câte 5 goluri. De la gazde e vorba despre Glatzel, iar la oaspeți polonezul Kownacki

• 14.25 ocazii de gol/meci și-a creat Hamburger SV în acest sezon. Fortuna Dusseldorf are o medie asemănătoare, 13.62 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ambele formații înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.36. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid București vs CS Mioveni
Pronostic:
Rapid câștigă minim o repriză
Cota
1.52
Hamburg vs Fortuna Dusseldorf
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro